ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Ιστορία

Νεκρός πέφτει, στις 21 Φεβρουαρίου του 1965, στο Audubon του Harlem ο ακτιβιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Malcom X. (AP Photo/WCBS-TV)

Στις 21 Φεβρουαρίου του 1915 ο Ελευθέριος Βενιζέλος παραιτείται από πρωθυπουργός, κατόπιν διαφωνίας του με τον βασιλιά Κωνσταντίνο για τη συμμετοχή της Ελλάδας στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Το γεγονός σηματοδοτεί την αρχή του εθνικού διχασμού. (Φωτογραφία του πρωθυπουργού Ελευθέριου Βενιζέλου με τον Βασιλιά Κωνσταντίνο Α' από την ιστορική έκθεση Βαλκανικοί πόλεμοι 1912-1913. ΑΠΕ-ΜΠΕ/Μουσείο Μπενάκη/STR)

Συνεχίζεται στην Κίνα η επίσκεψη σταθμός του προέδρου των ΗΠΑ, Richard Nixon. Στην φωτογραφία ο Chou En-Lai  ανοίγει με μια πρόποση, το επίσημο δείπνο προς τιμήν του.  (AP Photo/Bob Daugherty)

Με το Grammy για το καλύτερο νέο άλμπουμ του 1989, ποζάρουν μετά την απονομή ο Rob Pilatus (αριστερά) και ο Fab Morvan, γνωστοί ως Milli Vanilli. Φυσικά όταν αποκαλύφθηκε ότι το μόνο που έκαναν επί σκηνής ήταν να κουνούν τα χείλη τους, ενώ οι φωνές ανήκαν σε άλλους, τους πήραν το βραβείο πίσω. (AP Photo/Douglas C. Pizac)

Σε μια τεράστια φωτογραφία της υπογράφει αυτόγραφα η Marilyn Monroe. Η ηθοποιός βρέθηκε στην Κορέα για να επισκεφθεί στρατιώτες της πρώτης γραμμής, με σκοπό  να τους ψυχαγωγήσει και να τους ενθαρρύνει. Ήταν 21 Φεβρουαρίου του 1954.  (AP Photo)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ