Στον όμιλο Smile Hotels πέρασε τετράστερο ξενοδοχείο στη Ραφήνα

Στον όμιλο Smile Hotels πέρασε τετράστερο ξενοδοχείο στη Ραφήνα

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρώτη εξαγορά για το 2017 ξενοδοχείου 4 αστέρων στην Αττική αφορά τη μονάδα Avra Hotel η οποία βρίσκεται στη περιοχή της Ραφήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», η μονάδα που έκανε επανέναρξη λειτουργίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, πέρασε υπό τον έλεγχο του ξενοδοχειακού ομίλου Smile Hotels από την Alpha Bank. Το ξενοδοχείο συνολικής δυναμικότητας 188 κλινών παρέμενε κλειστό από τις 19 Σεπτεμβρίου. Ο όμιλος ολοκλήρωσε μία σειρά ανακαινίσεων στους χώρους του εστιατορίου και της καφετέριας πριν ανοίξει τη μονάδα, ενώ μελλοντικά σχεδιάζει τον πλήρη εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων. Επίσης, προγραμματίζει τη διατήρηση της μονάδας εν λειτουργία καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Ο ξενοδοχειακός όμιλος Smile Hotels δραστηριοποιείται στην Κρήτη, ελέγχοντας τρεις μονάδες με συνολική δυναμικότητα περίπου 1.000 κλινών. Πρόκειται για το ξενοδοχείο Iolida Beach, το Ιolida Village και το Erato Hotel στην περιοχή των Χανίων. Στο Iolida Village ολοκληρώθηκε πέρυσι επενδυτικό πρόγραμμα περίπου 2 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό της μονάδας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο όμιλος σχεδιάζει την περαιτέρω ξενοδοχειακή του επέκταση και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Στο μεταξύ, με πρώτη προσφορά που θα κινείται στο ύψος των 36,5 εκατ. ευρώ –όπως έχει γράψει η «Κ»– θα πραγματοποιηθεί νέος πλειστηριασμός με επισπεύδουσα τράπεζα την Alpha Bank για το ξενοδοχείο Athens Ledra Hotel στη Λεωφόρο Συγγρού. Υπενθυμίζεται ότι με πρώτη προσφορά στα 47,81 εκατ. ευρώ τις 3 φορές που επιχειρήθηκε να πωληθεί μέσω πλειστηριασμού το 2016 το ξενοδοχείο δεν υπήρξε επενδυτικό ενδιαφέρον. Ο νέος διαγωνισμός εκτός απροόπτου θα γίνει στις 15 Μαρτίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή