Γιάννενα: Στο νοσοκομείο επτά αστυνομικοί μετά από συμπλοκή με αντιεξουσιαστές

Γιάννενα: Στο νοσοκομείο επτά αστυνομικοί μετά από συμπλοκή με αντιεξουσιαστές

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μώλωπες και θλαστικά τραύματα μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο επτά αστυνομικοί, μετά τα επεισόδια με αντιεξουσιαστές στο μνημείο των Μπιζανομάχων, λίγο μετά τις 11:00, με αφορμή την παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά.

Τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος θα πάρουν εξιτήριο, καθώς η κατάσταση της υγείας τους δεν είναι ανησυχητική.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, η αστυνομία έχει προχωρήσει σε πέντε προσαγωγές.

Σε δηλώσεις τους, ο περιφεριάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, καθώς και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Στέφος, καταδίκασαν τα όσα συνέβησαν.

Μάλιστα, ο κ. Στέφος ανέφερε πως η παρουσία ενός ανθρώπου μέλους εγκληματικής οργάνωσης που ψέλνει τον ύμνο των ναζί είναι από μόνη της πρόκληση και κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια της δοξολογίας μέσα στη Μητρόπολη Ιωαννίνων ο κ. Παππάς υπήρξε προκλητικός, καθώς με φασιστικό και ιταμό τρόπο αγνόησε το πρωτόκολλο.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή