Flashback στην 22α Φεβρουαρίου

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Flashback στην 22α Φεβρουαρίου-1

Ο Γερμανός καγκελάριος Adolf Hitler χαιρετά στρατιωτικούς, αποχωρώντας από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Βερολίνο μετά την κατάθεση στεφάνου με αφορμή την Εθνική Ημέρα των Ηρώων. Ήταν 22 Φεβρουαρίου του 1937.(AP Photo)

Flashback στην 22α Φεβρουαρίου-2

Τουλάχιστον 60 νέα όπλα, τανκ και άλλου είδους εξοπλισμό, που θα έχει στην διάθεσή του ο Βρετανικός Στρατός, είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά τα μέλη του κοινοβουλίου. Ανάμεσά τους και η εικονιζόμενη Irene Ward, βουλευτής ,που κοιτά ενθουσιασμένη ένα νέο τάνκ της επίδειξης που έλαβε χώρα το 1939. (AP Photo)

Flashback στην 22α Φεβρουαρίου-3

Θριαμβευτές επέστρεψαν από τις ΗΠΑ το 1964, οι μουσικοί του συγκροτήματος Beatles. Στο αεροδρόμιο του Λονδίνου περίμεναν τους Paul McCartney, John Lennon, George Harrison και Ringo Starr, τουλάχιστον 5.000 τρελαμένοι θαυμαστές. (AP Photo)

Flashback στην 22α Φεβρουαρίου-4

O Salmon Rusdie έγραψε τους «Σατανικούς Στίχους» και ο Αγιατολάχ Χομεινί τους απαγόρευσε καταδικάζοντας τον παράλληλα. Η ένταση που προκλήθηκε ήταν τέτοια, που τα βιβλιοπωλεία Barnes &Noble στην Νέα Υόρκη απέσυραν τα αντίτυπα του βιβλίου, προκαλώντας διαδηλώσεις. Ηταν το 1989. (AP Photo/David Cantor)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή