Flashback στην 23η Φεβρουαρίου

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 23η Φεβρουαρίου-1

Το 1945 κατά τη διάρκεια της Μάχης της Ιβοζίμα μεταξύ Αμερικανών και Ιαπώνων, μία ομάδα αμερικανών πεζοναυτών φτάνει στην κορυφή του όρους Σουριμπάτσι και υψώνει την αμερικανική σημαία. Η φωτογραφία του Τζο Ρόζενταλ θα μείνει κλασική στο είδος της και θα βραβευτεί με Πούλιτζερ (AP Photo/Louis R. Lowery)

Flashback στην 23η Φεβρουαρίου-2

Ο Σταν Λόρελ γνωστός και ως ο «λιγνός» της κωμικής σειράς «Χοντρός και Λιγνός» επιδεικνύει χαμογελαστός το Όσκαρ με το οποίο τιμήθηκε το 1961 για την συνολική του προσφορά στον κινηματογράφο (AP Photo/Don Brinn).

Flashback στην 23η Φεβρουαρίου-3

Ο Τζον Φ. Κένεντι απονέμει στις 23 Φεβρουαρίου του 1962 μετάλλιο στον Τζον Γκλεν, έναν από τους πρωτοπόρους της εξερεύνησης του διαστήματος και τον πρώτο Αμερικανό που μπήκε σε τροχιά γύρω από τη Γη (AP Photo).

Flashback στην 23η Φεβρουαρίου-4

Στις 23 Φεβρουαρίου 1966, δηλαδή πριν από 46 χρόνια, ιδρύθηκε η Ελληνική Τηλεόραση (ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΡΤ Α.Ε./STR)

Flashback στην 23η Φεβρουαρίου-5

Η Βασίλισσα Ελισάβετ Β' της Αγγλίας και ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος κατά την επίσκεψή τους το 1966 στο νησί Τορτόλα, το μεγαλύτερο των Βρετανικών Παρθένων Νήσων (AP Photo).

Flashback στην 23η Φεβρουαρίου-6

Το 1997 επιστήμονες στο Εδιμβούργο «έφεραν στον κόσμο» το πρώτο κλωνοποιημένο ζώο, το πρόβατο Ντόλι. Ο πλανήτης υποδέχτηκε την είδηση με ανάμεικτα συναισθήματα λόγω των τεράστιων ηθικών ζητημάτων που ανέκυπταν (AP Photo/Paul Clements).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή