Η σπορ συλλογή Aquanaut της Patek Philippe δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Είναι γνωστή για την στιβαρή κατασκευή της, την άψογη εφαρμογή της στο καρπό και το άμεσα αναγνωρίσιμο design της. Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε ένα μοντέλο ιδανικό για ανθρώπους που ταξιδεύουν πολύ –για δουλειά ή αναψυχή, δεν έχει σημασία–, οι οποίοι σίγουρα θα εκτιμήσουν τον πρακτικό του χαρακτήρα. To Aquanaut Travel Time προϋπήρχε σε έκδοση από ανοξείδωτο ατσάλι και τώρα κυκλοφορεί και σε πολυτελή έκδοση από κόκκινο χρυσό 18Κ με υπέροχο καντράν στο χρώμα της σοκολάτας.

Η κάσα του ρολογιού με τις γυαλισμένες και σατινέ επιφάνειες έχει διάμετρο 40,8 mm, είναι στεγανή μέχρι τα 120 μ. και φέρει βιδωτή κορόνα.

Το Aquanaut Travel Time διαθέτει δεύτερη ώρα καθώς και ενδείξεις ημέρας και νύχτας για την τοπική ώρα (Local) και για την ώρα προέλευση (Home) σε δύο τετράγωνα παραθυράκια στο καντράν. Κάτω από τον βασικό ωροδείκτη κρύβεται ένας δεύτερος «σκελετωμένος» δείκτης GMT, ο οποίος κινείται με απόλυτο συγχρονισμό. Μόλις ενεργοποιηθεί η λειτουργία της δεύτερης ώρας από τα μπουτόν που βρίσκονται στα αριστερά της κάσας, ο «κρυμμένος» δείκτης GMT αποκαλύπτεται και αρχίζει να δείχνει την Home Time ενώ ο βασικός δείκτης δείχνει την τοπική ώρα.

Στο κάτω μέρος φιγουράρει η ημερομηνία σε δικό της βοηθητικό καντράν. Οι χρυσοί απλικέ αραβικοί αριθμοί και οι φωσφορίζουσες ενδείξεις της ώρας κάνουν ιδιαιτέρως ευανάγνωστο το καντράν.

Το Aquanaut Travel Time είναι εφοδιασμένο με τον αυτόματο Calibre 324 S C FUS, ο οποίος χτυπά με συχνότητα 28.800 ταλαντώσεων/ώρα, προσφέρει 35 με 45 ώρες αυτονομίας και είναι ορατός από το διαφανές κρύσταλλο ζαφειριού στην πλάτη της κάσας. Τα ανάγλυφα παραλληλόγραμμα μοτίφ που κοσμούν το καντράν συνεχίζονται και στο επίσης ανάγλυφο λουράκι από ελαστικό υψηλής αντοχής. Το ρολόι φέρει βεβαίως την φημισμένη Σφραγίδα υψηλής ποιότητας της Patek Philippe.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Symbol Hellas (τηλ.: 210-9359423)
 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ