Ομιλος Γενιατάκη: νέο ξενοδοχείο στην Κρήτη

Ομιλος Γενιατάκη: νέο ξενοδοχείο στην Κρήτη

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο όμιλος Γενιατάκη που έφερε πέρυσι στην Κρήτη έναν από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους στον κόσμο, τον Carlson Rezidor Hotel Group, προγραμματίζει την κατασκευή δεύτερου ξενοδοχείου στην περιοχή Μίλατος στο Λασίθι.

Η συμφωνία του διεθνούς ομίλου που διαθέτει χαρτοφυλάκιο 1.400 μονάδων εν λειτουργία και υπό ανάπτυξη σε 115 χώρες και προορισμούς με τον όμιλο Γενιατάκη ενεργοποιήθηκε το 2016 με τη σύναψη σύμβασης franchise 15ετούς διάρκειας για το ξενοδοχείο Radisson Blu Beach Resort. Ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου, κ. Γιώργος Γενιατάκης, αναφέρει στην «Κ» ότι ο όμιλος δρομολογεί τώρα τις διαδικασίες για τη δημιουργία ενός νέου πολυτελούς μπουτίκ ξενοδοχείου σε όμορη ιδιόκτητη έκταση. Πρόκειται για την πρώτη φάση ενός ευρύτερου επενδυτικού προγράμματος που θα υλοποιήσει ο όμιλος, αξιοποιώντας ιδιόκτητες εκτάσεις στην περιοχή.

Με την ολοκλήρωση των επενδύσεων, ο όμιλος σκοπεύει στην προβολή των πολυτελών ξενοδοχειακών και άλλων εγκαταστάσεων ως ενός ενιαίου συνόλου με νέα τουριστική ταυτότητα. Για την υλοποίηση του εγχειρήματος, ο κ. Γενιατάκης θα αξιοποιήσει και την εμπειρία του από την επαγγελματική διαδρομή που είχε στο εξωτερικό. Μεταξύ των θέσεων που κατείχε ήταν και αυτή του υψηλόβαθμου στελέχους σε ένα ιδιωτικό νησί με πολυτελείς τουριστικές εγκαταστάσεις στην Ταϊλάνδη. Παράλληλα, ο όμιλος συνεχίζει το επενδυτικό του πρόγραμμα στο Radisson Blu Beach Resort συνολικής δυναμικότητας 1.000 κλινών. Κατά τη φετινή χειμερινή σεζόν δημιουργεί, επιπλέον, 30 ιδιωτικές πισίνες για τις σουίτες του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή