«Σκόνταψε» ξανά ο Αρης, τίτλοι τέλους για Αναστόπουλο

«Σκόνταψε» ξανά ο Αρης, τίτλοι τέλους για Αναστόπουλο

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρελθόν από τον Αρη αποτελεί ο Νίκος Αναστόπουλος, «πληρώνοντας» την κακή πορεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Οι «κίτρινοι» δεν μπόρεσαν να κερδίσουν ούτε τη Σπάρτη (0-0) στον χθεσινό αγώνα, παρουσιάζοντας μια κάκιστη εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Θεόδωρος Καρυπίδης, πήρε αυτή την απόφαση στην προσπάθειά του να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα και να μη χαθεί οριστικά το «τρένο της ανόδου» στη μεγάλη κατηγορία, καθώς ο Αρης έχει μείνει πλέον 8 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Σμύρνης που κέρδισε με 3-0 άνευ αγώνος τον Πανθρακικό που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Η Λαμία που έχει 35 βαθμούς, αλλά εκκρεμεί η ένσταση που έχει κατατεθεί εις βάρος της λόγω αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή της, αγωνίζεται σήμερα στις 15.00 εναντίον της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Τα αποτελέσματα της χθεσινής αγωνιστικής: Σπάρτη – Αρης 0-0, Αιγινιακός – ΟΦΗ 0-1 (28΄ Χαντί), Αγροτικός Αστέρας – Πανελευσινιακός 0-0, Παναιγιάλειος – Τρίκαλα 1-0 (6΄ Κρητικός), Καλλιθέα – Χανιά 3-1 (2΄ Τσίπρας, 59΄ Λεβέντης, 77΄ Κρεββατάς, 35΄ Αποστολόπουλος), Πανσερραϊκός – Καλλονή 3-1 (30΄ Γκούρτσας, 45΄, 77΄ Ρούτσης, 66΄ Σισέ) και Κισσαμικός – Αχαρναϊκός 1-0 (2΄ Μίλιτς).

Στη βαθμολογία, ο Απόλλων Σμύρνης έχει 43, η Λαμία 40, ο Αρης 35 και οι Αγροτικός Αστέρας και ΟΦΗ 30. Την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα κερδίζουν οι δύο πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή