Δοκιμασία Ολυμπιακού στην Τουρκία και στο μπάσκετ

Δοκιμασία Ολυμπιακού στην Τουρκία και στο μπάσκετ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πιθανή νίκη του Ολυμπιακού, στο σημερινό δύσκολο παιχνίδι που θα δώσει στην έδρα της Φενέρμπαχτσε (19.45) για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, θα εξασφαλίσει και μαθηματικά το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, όμως και η ήττα από την ομάδα των Ομπράντοβιτς και Σλούκα δεν θα θέσει τους πρωταθλητές εκτός του συγκεκριμένου στόχου. Ο Ολυμπιακός, που θα παίξει χωρίς τους τραυματίες Σπανούλη και Γιανγκ, προηγείται δύο νικών της Φενέρ, ενώ στον αγώνα του α΄ γύρου είχε επικρατήσει με διαφορά 9 πόντων, την οποία πρέπει να προστατέψει, εφόσον ηττηθεί στην Κωνσταντινούπολη.

Αν ο Ολυμπιακός νικήσει τη Φενέρ δεύτερη φορά, θα ανοίξει τον δρόμο του «αιώνιου» αντιπάλου του, Παναθηναϊκού, για να διεκδικήσει την 4η θέση από την τουρκική ομάδα στις 8 τελευταίες αγωνιστικές και ενώ υπολείπεται μίας νίκης, αλλά δεν έχει πλεονέκτημα σε πιθανή ισοβαθμία. Το σταθερό βαθμολογικό προβάδισμα μειώνει το άγχος του Ολυμπιακού για την αναγκαιότητα της νίκης, όπως υποστήριξε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος: «Το παιχνίδι είναι περισσότερο κρίσιμο για τη Φενέρμπαχτσε και θα έχει την πίεση. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να μην επηρεαστούμε από την ατμόσφαιρα». Οι αγώνες ΤΣΣΚΑ – Μακάμπι, Ερυθρός Αστέρας – Γαλατάσαραϊ και Αρμάνι – Μπαρτσελόνα θα ολοκληρώσουν το σημερινό πρόγραμμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή