«Τελικός» στην Αγκυρα για τον Ολυμπιακό

«Τελικός» στην Αγκυρα για τον Ολυμπιακό

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Τουρκία ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να «σφραγίσει» απόψε το εισιτήριο που θα τον ταξιδέψει στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Μετά τη «λευκή» ισοπαλία με την Οσμάνλισπορ την περασμένη Πέμπτη στο Φάληρο, οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να ψάξουν το γκολ στη ρεβάνς της Αγκυρας (ώρα έναρξης 18.00), καθώς νίκη ή ισοπαλία με σκορ τους στέλνει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Μία ακόμη ισοπαλία χωρίς σκορ θα οδηγήσει τις δύο ομάδες στην παράταση, ενώ οι Τούρκοι προκρίνονται με νίκη με οποιοδήποτε σκορ.

Η αποστολή των «Πειραιωτών» βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην Αγκυρα. Οι παίκτες του Μπέντο δεν προπονήθηκαν στο γήπεδο της Οσμάνλισπορ. Ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στο αθλητικό κέντρο στου Ρέντη το πρωί της Τετάρτης. Οπως αναμενόταν, εκτός αποστολής έμειναν ο Ιντέγε που ολοκληρώνει τη μεταγραφή του στην Κίνα, ο τιμωρημένος Βιάνα, οι τραυματίες Καπίνο και Παρέδες, ενώ για αγωνιστικούς λόγους παρέμειναν στον Πειραιά οι Καμπιάσο και Μάρτινς. «Ο Ιντέγε ήταν ένας παίκτης που μας βοηθούσε πολύ, όχι μόνο για τα γκολ, αλλά συνολικά για την παρουσία του στον αγώνα. Βοηθούσε πολύ και στο αμυντικό κομμάτι. Καμία ομάδα δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσει μία κατάσταση όταν χάνει δύο σημαντικούς παίκτες, όπως ο Λούκα και ο Μπράουν. Παρ’ όλα αυτά είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε και να καλύψουμε το κενό τους», τόνισε χθες ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος για πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να έχει τον Λεάλι κάτω από την εστία, τους Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Μποτία και Σισοκό στην άμυνα, τους Ρέτσο, Μάρτινς σε ρόλο αμυντικών μέσων, του Σεμπά, Ανδρούτσο στα «φτερά» και τον Φορτούνη σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ανσαριφάρντ ή τον Καρντόσο. Στην Αγκυρα έχουν ταξιδέψει και οι Χουτεσιώτης, Σκαφίδας, Μπουχαλάκης, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Μανθάτης, Νικολάου και Ρομαό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή