Take off Greece: Ομάδα στήριξης επιχειρηματιών 40+

Take off Greece: Ομάδα στήριξης επιχειρηματιών 40+

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η  επιχειρηματικότητα είναι ένας σημαντικός μοχλός ανάπτυξης της οικονομίας και διεξόδου από την χρόνια κρίση της χώρας.

Συχνά συνδέεται με τους νέους ανθρώπους, οι οποίοι είναι εξοικειωμένοι με την υψηλή τεχνολογία και την δημιουργία νεοφυών εταιρειών στον κυβερνοχώρο. Ωστόσο, το καλό της τεχνολογίας είναι ότι αφορά τους πάντες, χωρίς διακρίσεις ηλικίας και φύλου, και τους 40ρηδες και τους 50ρηδες και τους 60ρηδες με όρεξη για το επιχειρείν, όραμα και φιλοπονία.

Σήμερα στο Alba (Ξενίας 6-8, ώρα 6-9μμ) η ομάδα takeoffgreece, η οποία ενημερώνει, στηρίζει και συμβουλεύει όλους τους άνω των 40 ετών, που ενδιαφέρονται να γίνουν επιχειρηματίες, οργανώνει ανοιχτό σεμινάριο/εργαστήριο με θέμα του πως υλοποιείς την επιχειρηματική σου ιδέα.

Συμμετέχουν οι δυο συνιδρύτριες της ομάδας, Ιωάννα Πεπελάση (αναπ. καθηγήτρια Οικονομικής Ιστορίας/ Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και Ελίνα Παρασκευοπούλου (νομική συμβουλος επιχειρήσεων), o Αλέξης Κομσέλης, διευθυντής/συνιδρυτής του Κόμβου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης του Alba και η Ειρήνη Ρηγοπούλου (πανεπιστημιακός/σύμβουλος επιχειρήσεων και μάρκετινγκ), καθώς και ο Αλέξανδρος Κρασανάκης (συνιδρυτής του Kooreloo project).

Take off Greece: Ομάδα στήριξης επιχειρηματιών 40+-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή