ΕΛΛΑΔΑ

O Πολάκης για τις αγωγές της ΠΟΕΔΗΝ και του προέδρου της

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

«Η ένδεια επιχειρημάτων και οι προσταγές των κομματικών διευθυντηρίων οδηγούν την πλειοψηφία του ΔΣ της ΠΟΕΔΗΝ στη μεταφορά της πολιτικής αντιπαράθεσης στις αίθουσες των δικαστηρίων», αναφέρει, σε δήλωσή του, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με αφορμή τη συζήτηση, στο Μονομελές Πρωτοδικείο, των αγωγών της ΠΟΕΔΗΝ και του προέδρου της, Μ. Γιαννάκου, κατά του κ. Πολάκη, από τον οποίο διεκδικούν συνολική αποζημίωση 200.000 ευρώ για δυσφημιστική ανάρτησή του στο facebook.

Όπως σημειώνει, ο ίδιος «δεν θα ανταποκριθεί στην προσπάθεια της αντιπολίτευσης και των καθοδηγούμενων συνδικαλιστών να ποινικοποιήσουν την πολιτική αντιπαράθεση» και δηλώνει «πεπεισμένος πως και η Ελληνική Δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα εμποδίσει την ποινικοποίηση του πολιτικού λόγου».

«Η στήριξη και αναβάθμιση του δημόσιου συστήματος υγείας αποτελεί ξεκάθαρη πολιτική επιλογή της κυβέρνησης, η οποία δεν πρόκειται να καμφθεί από κανενός είδους εκβιασμό ή απειλή ποινικοποίησης», καταλήγει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ