Πολλαπλά κέρδη ΠΑΟΚ παρά τον αποκλεισμό

Πολλαπλά κέρδη ΠΑΟΚ παρά τον αποκλεισμό

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εντυπωσιακή παρουσία περισσότερων από 5.000 οπαδών του στις εξέδρες της «Φέλτινς Αρένα» επισκίασε ακόμα και την πολύ καλή εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο 1-1 με τη Σάλκε. Παρά τις μηδαμινές ελπίδες πρόκρισης μετά το 0-3 στην Τούμπα, οι οπαδοί του «Δικεφάλου» ακολούθησαν την ομάδα τους στη Γερμανία και δημιούργησαν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα που αποτέλεσε σημείο αναφοράς στα γερμανικά ΜΜΕ. Εκπληκτος έμεινε και ο νεοφερμένος Πέδρο Ενρίκε και το έδειξε αυτό με μια ανάρτησή του στο instagram, όπου δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών από την «ασπρόμαυρη» εξέδρα, γράφοντας από κάτω: «Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς που βρέθηκαν στο Γκελζενκίρχεν. Είστε φανταστικοί. Πάμε ΠΑΟΚάρα».

Πολύ ικανοποιημένος από τη συνολική εικόνα της ομάδας εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου στο Γκελζενκίρχεν εμφανίστηκε και ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ για να μιλήσει με στενούς συνεργάτες του για θέματα που αφορούν τη λειτουργία της ομάδας, χωρίς να κρύψει την αισιοδοξία του για το μέλλον. Ο κ. Σαββίδης, μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του με τον Ρώσο κοσμοναύτη Θεόδωρο Γιουρτσίχιν Γραμματικόπουλο, ποντιακής καταγωγής και οπαδό του «Δικέφαλου», στον οποίο παρέδωσε μια σημαία του ΠΑΟΚ για να την πάρει μαζί του στο επόμενο ταξίδι του στο Διάστημα! Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του ήταν και ο Βλάνταν Ιβιτς, εκτιμώντας ότι παρά τον αποκλεισμό, τέτοιες εμφανίσεις βοηθούν τους παίκτες του να ανεβούν επίπεδο και να παρουσιαστούν βελτιωμένοι στο μέλλον. Ξέρει όμως ότι όλοι πρέπει να προσγειωθούν στην ελληνική πραγματικότητα και να στρέψουν αποκλειστικά την προσοχή τους στο κυριακάτικο (17.15) τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο. Εκτός αποστολής θα είναι ο τιμωρημένος Σάκχοφ και ο τραυματίας Κάνιας, ο οποίος συνέχισε ειδικό πρόγραμμα και λογικά την ερχόμενη εβδομάδα θα μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

• Από σήμερα είναι διαθέσιμα μόνο μέσω Διαδικτύου τα εισιτήρια για το ντέρμπι της μεθεπόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Κοστίζουν από 10 έως 120 ευρώ. Οσα εισιτήρια απομείνουν, θα διατεθούν από τα εκδοτήρια την ερχόμενη Τρίτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή