Υποδοχή σταρ του Μπαράκ Ομπάμα στο Μανχάταν

Υποδοχή σταρ του Μπαράκ Ομπάμα στο Μανχάταν

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν και έχει αναχωρήσει από τον Λευκό Οίκο εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα, ο Μπαράκ Ομπάμα έτυχε υποδοχής κινηματογραφικού αστέρα από εκατοντάδες πολίτες, όταν εθεάθη στο Flatiron Building του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με τη Mail Online.

Φορώντας σκούρο κοστούμι και πουκάμισο χωρίς γραβάτα και κρατώντας ένα αφέψημα σε χάρτινο φλιτζάνι, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έδειχνε ξεκούραστος και χαλαρός στην είσοδο του κτιρίου γραφείων Flatiron.

Αμέσως μετά τη λήξη της θητείας του, ο Μπαράκ Ομπάμα πήγε μαζί με τη σύζυγό του Μισέλ πρώτα στην Καλιφόρνια και στη συνέχεια στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους όπου έμειναν μαζί με τον Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον στο ιδιόκτητο νησί του, Νέκερ.

Δεν είναι σαφές ποιον επισκέφθηκε ο Ομπάμα στο Μανχάταν, αλλά οι φήμες λένε ότι πιθανόν πήγαινε στο Ίδρυμα Simons, το οποίο διατηρεί γραφεία στο κτίριο αυτό.

Η Μέριλιν και ο Τζέιμς Χάρις Σάιμονς, οι ιδρυτές του Simons Foundation, ήταν προσκεκλημένοι αρκετές φορές των Ομπάμα στον Λευκό Οίκο σε διάφορες επετείους και εκδηλώσεις.

Το ζεύγος Σάιμονς δώρισε επίσης 670.000 δολάρια στο Ίδρυμα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ που κατασκευάζεται στο Σικάγο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Mail Online, το Ίδρυμα θα επικεντρωθεί επίσης στην "ανάπτυξη της επόμενης γενιάς πολιτών και στο πώς πρέπει να είναι ο καλός πολίτης στον 21ο αιώνα".

Ο Ομπάμα φωτογραφήθηκε επίσης την κόρη του, Μάλια, στο ιταλικό εστιατόριο Ballato Emilio, στο Σόχο. Η μεγάλη του κόρη ζει πλέον στη Νέα Υόρκη πριν πάει για σπουδές στο Χάρβαρντ το φθινόπωρο.

Η Μισέλ Ομπάμα δεν εθεάθη στη Νέα Υόρκη, παρότι ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε την Πέμπτη την ώρα που έβγαινε βιαστικά από γυμναστήριο στην Ουάσινγκτον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή