ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντικατάσταση Κασαπίδη από Αραμπατζή στους Τομεάρχες της Ν.Δ.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Νέα Δημοκρατία

Στην αντικατάσταση του Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γ. Κασαπίδη, ο οποίος ήταν ο βουλευτής που πρωταγωνίστησε στη συλλογή υπογραφών για το Τάμα του Εθνους ενώ είχε διαφοροποιηθεί και στο θέμα της συμφωνίας CETA για την ελληνική φέτα, από την Φ. Αραμπατζή προχώρησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυρ. Μητσοτάκης. Τη θέση του εκλιπόντα Ε. Μπασιάκου καταλαμβάνει ο Α. Μπούρας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, αντικαθίσταται ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτής Κοζάνης, κ. Γιώργος Κασαπίδης, από την Αναπληρώτρια Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτή Σερρών, κυρία Φωτεινή Αραμπατζή.

Στη θέση της κυρίας Αραμπατζή, αναπληρωτής Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ορίζεται ο βουλευτής Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης.

Τέλος, τη θέση του αναπληρωτή Τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης που κατείχε ο εκλιπών βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός Ευάγγελος Μπασιάκος, καταλαμβάνει ο βουλευτής Αττικής κ. Αθανάσιος Μπούρας».

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ