Γερμανία: Ανδρας έπεσε με το όχημα του πάνω σε πεζούς

Γερμανία: Ανδρας έπεσε με το όχημα του πάνω σε πεζούς

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας ανδρας έπεσε με αυτοκίνητο του πάνω σε πεζούς το απόγευμα του Σαββάτου στο κέντρο της Χαϊδελβέργης, τραυματίζοντας τουλάχιστον τρεις ανθρώπους, ;ένας εκ των οποίων υπέκυψε στα τραύματά του, ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία.

Οπως έγινε γνωστό μετά από πυροβολισμούς της αστυνομίας, ο οδηγός τραυματίστηκε και συνέλήφθη.

«Ανδρας έπεσε με το αυτοκίνητό του σε ομάδα ανθρώπων, τρεις τραυματίες, ο ύποπτος συνελήφθη και είναι τραυματισμένος από σφαίρα», ανακοίνωσε η αστυνομία της γειτονικής πόλης Μανχάιμ στον λογαριασμό της στο twitter, χωρίς να διευκρινίσει εάν επρόκειτο για σκόπιμη ενέργεια ή ατύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορία που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Bild, ο άνδρας πάσχει από ψυχική διαταραχή. Οι αρχές δεν δίνουν κανένα στοιχείο για το θέμα.

Η Rhein-Neckar-Zeitung αναφέρει ότι πρόκειται για νεαρό Γερμανό, ο οποίος , στο τιμόνι του αυτοκινήτου, είχε σταματήσει στο κόκκινο φανάρι και, όταν αυτό έγινε πράσινο, ξεκίνησε με ταχύτητα για να πέσει στην ομάδα των πεζών και στη συνέχεια σε κολώνα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή