Σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών για τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος στην Αθηνών – Λαμίας

Σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών για τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος στην Αθηνών – Λαμίας

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φως στα αίτια της τραγωδίας που οδήγησαν στον θάνατο τέσσερις ανθρώπους το απόγευμα της Κυριακής στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας επιχειρεί να ρίξει το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας που διενεργεί έρευνα για το συμβάν.

Μάλιστα στο «μικροσκόπιο» της Τροχαίας βρίσκεται και το υλικό από τις κάμερες που βρίσκονται τοποθετημένες στη εθνική οδό, πριν από το σημείο πρόσκρουσης της μοιραίας Porsche, πάνω στο σταθμευμένο όχημα όπου επέβαινε η 33χρονη μητέρα με το παιδί της

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο 83ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών.

Σύμφωνα με την αναφορά της τροχαίας, ένα αυτοκίνητο μάρκας Honda, στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια, σταμάτησε σε πάρκινγκ που βρίσκεται στο σημείο του δυστυχήματος. Ο οδηγός κατέβηκε από το όχημα για να πάει στην τουαλέτα, ενώ στο αμάξι παρέμεινε η σύζυγός του με το μωρό τους.

Λίγα λεπτά αργότερα ένα άλλο αυτοκίνητο μάρκας Porsche πέφτει με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο σταματημένο όχημα.

Από την σφοδρότατη σύγκρουση αμέσως ξέσπασε φωτιά και στα δύο αυτοκίνητα. Ακούγοντας την έκρηξη ο 41χρονος άνδρας βγήκε από την τουαλέτα για να αντικρίσει ένα φρικτό θέαμα.

Οι διαμελισμένες και απανθρακωμένες σοροί των θυμάτων μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή