Flashback στην 28η Φεβρουαρίου

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 28η Φεβρουαρίου-1

Αγωνιστές της ΕΟΚΑ κατά την απελευθέρωσή τους από τις κεντρικές φυλακές της Λευκωσίας, το 1959 μετά τη χορήγηση γενικής αμνηστίας (AP Photo).

Flashback στην 28η Φεβρουαρίου-2

Οι Αγγλοι επιστήμονες Φράνσις Κρικ και Τζέιμς Γουάτσον ανακαλύπτουν τη δομή του DNA. Για την ανακάλυψή τους αυτή, που χαρακτηρίστηκε ως η μεγαλύτερη του 20ου αιώνα, τιμήθηκαν με το βραβείο Νόμπελ το 1962.

Flashback στην 28η Φεβρουαρίου-3

Στις 28 Φεβρουαρίου του 1975, 43 άτομα έχασαν τη ζωή τους από τον εκτροχιασμό συρμού στο μετρό του Λονδίνου (AP Photo).

Flashback στην 28η Φεβρουαρίου-4

Ο Μάικλ Τζάκσον κατά την άφιξή του στην 26η απονομή των βραβείων Γκράμι στο Λος Αντζελες το 1984. Ο Τζάκσον αποχώρησε από την τελετή νικητής σε οκτώ διαφορετικές κατηγορίες, ενώ η συνοδός του δεν είναι άλλη από την Μπρουκ Σιλντς (AP Photo/Nick Ut).

Flashback στην 28η Φεβρουαρίου-5

Βαν της αστυνομίας έχει σταθμεύσει κοντά στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο πρωθυπουργός της Σουηδίας, Ούλοφ Πάλμε, το 1986. Ο Πάλμε έπεσε νεκρός έπειτα από πυροβολισμό που δέχτηκε στην πλάτη ενώ επέστρεφε από νυχτερινή έξοδο με τη σύζυγό του χωρίς τη συνοδεία σωματοφύλακα (AP Photo/Bjorn Elgstrand).

Flashback στην 28η Φεβρουαρίου-6

Το 1991 τερματίστηκε ο Πόλεμος του Κόλπου, καθώς Ιρακινοί στρατιώτες και Σύμμαχοι διατάσσονται να σταματήσουν τις επιθέσεις με αποτέλεσμα την απελευθέρωση του Κουβέιτ. Στη φωτογραφία διοικητές του αμερικανικού στρατού γιορτάζουν τα νέα (AP Photo/Greg Gibson).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή