ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λυκούδης κατά Κουβέλη: «Λέει ψέματα ότι δεν του έγινε πρόταση για ΠτΔ»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Τον ισχυρισμό του Φώτη Κουβέλη ότι δεν του έγινε πρόταση για την Προεδρία της Δημοκρατίας, διαψεύδει ο βουλευτής του Ποταμιού και πρώην στέλεχος της ΔΗ.ΜΑΡ. Σπύρος Λυκούδης.

Μιλώντας στο Βήμα fm 99,5 ο κ. Λυκούδης ανέφερε: «Είναι η πρώτη φορά που θα πω δυο-τρία πράγματα παραπάνω και θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην μου ζητήσετε λεπτομέρειες επί των θεμάτων αυτών. Δεν θα έμπαινα ποτέ σε μια τέτοια συζήτηση, αν δεν είχα μπροστά μου την . Ότι «δεν έγινε ποτέ τίποτα». Υπάρχουν και όρια».

«Υπέθετα ότι ο Φώτης Κουβέλης αποσυρόμενος δεν θα έκανε αναφορές σε μια περίοδο εξαιρετικά δύσκολη, στην οποία οι πολιτικές του επιλογές και πρωτοβουλίες οδήγησαν τη ΔΗΜΑΡ σε έναν εκλογικό διασυρμό, με το 0,4% τον Ιανουάριο του 2015, και σε γενικότερες περιπέτειες που έχουν σχέση και με την μη εκλογή Προέδρου τότε στην χώρα», πρόσθεσε.

Σημείωσε δε: «Εγώ είμαι σε θέση να ξέρω πάρα πολύ καλά όλο το σκηνικό εκείνης της φάσης. Υπήρξε και σαφής πρόταση και υπήρξαν και συνεννοήσεις επί της προτάσεως. Αλλά θα ήθελα να μείνουμε μέχρι εδώ».

Για να προσθέσει: «Βεβαίως ο κ. Κουβέλης δίνει κάποιες ερμηνείες δικές του. Ξέρετε, στην άσκηση της πολιτικής μερικές φορές τα πράγματα απλώνονται με έναν τέτοιο τρόπο ώστε να χάνονται τα ίχνη της αλήθειας. Ίσως είναι μια επιλογή. Δεν ξέρω, τι να σας πω! Πάντως αυτά που σας λέω είναι έτσι όπως σας τα λέω».

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ