Ενταση στη δίκη Σισέ – Μαρινάκη

Ενταση στη δίκη Σισέ – Μαρινάκη

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θυελλώδης και επεισοδιακή ήταν η εκδίκαση της υπόθεσης Σισέ-Μαρινάκη για τα όσα συνέβησαν στο τέλος του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός τον Φεβρουάριο του 2011. Ο Γάλλος πρώην παίκτης των «πρασίνων» εμφανίστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά και για περίπου δύο ώρες κατέθεσε σχετικά με την επίθεση από «αγνώστους» στο τέλος του αγώνα και τις προσβολές που δέχθηκε εν συνεχεία από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός. «Προσέβαλε τον ανδρισμό μου και ήταν ξεκάθαρο ότι ήθελε να με γελοιοποιήσει. Μετά τα όσα είχαν συμβεί, αντί να προσπαθήσει να ηρεμήσει την κατάσταση, με κορόιδευε και δημιουργούσε ένταση. Πιο πριν είχα δεχθεί λεκτική και σωματική επίθεση από διάφορα άτομα όταν κατευθυνόμουν προς τη φυσούνα» είπε, μεταξύ άλλων, στην κατάθεσή του ο Σισέ, χωρίς την παρουσία του κ. Μαρινάκη, ο οποίος εκπροσωπήθηκε διά του συνηγόρου του.

Παρά την απόφαση του δικαστηρίου να προσαχθούν βιαίως ως μάρτυρες τρεις εκ των διαιτητών του αγώνα (Καλόπουλος, Αρετόπουλος, Σαραϊδάρης), ουδείς εξ αυτών προσήλθε. Η δίκη διακόπηκε και θα συνεχιστεί στις 27 Μαρτίου. Σύμφωνα με καταγγελία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η κατάσταση ξέφυγε μετά το τέλος της δίκης: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταγγέλλει τον προπηλακισμό του Α΄ αντιπροέδρου της, Βασίλη Κωνσταντίνου από τον υπεύθυνο Τύπου της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, Κ. Καραπαπά και την απόπειρα βιαιοπραγίας από εύσωμους συνοδούς των ανθρώπων της ομάδας του Πειραιά κατά την έξοδο από τα γραφεία του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά. Η συγκεκριμένη συμπεριφορά μαρτυρούν το ήθος και το ύφος της ομάδας του Πειραιά, όπως πλειστάκις έχει αποδείξει και στο παρελθόν». Ο κ. Καραπαπάς διέψευσε το περιστατικό και δήλωσε ότι θα ακολουθήσει τη νομική οδό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή