Nίκη των «ερυθρόλευκων» επί της Σπαντάου στο πόλο

Nίκη των «ερυθρόλευκων» επί της Σπαντάου στο πόλο

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς να παίξει σπουδαίο πόλο ο Ολυμπιακός επικράτησε της γερμανικής Σπαντάου με 10-8 (4-2, 3-1, 2-2, 1-3) και έμεινε στην κορυφή του ομίλου του στο Τσάμπιονς Λιγκ των ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους, αλλά μετά τα μισά του τρίτου οκταλέπτου, οι αθλητές του Βλάχου άφησαν χώρο στους Γερμανούς, οι οποίοι απείλησαν με ισοφάριση.

Με απόλυτη ευστοχία στον παίκτη παραπάνω, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 4-0. Η Σπαντάου μείωσε σε 4-2. Στη συνέχεια, οι «ερυθρόλευκοι» αύξησαν τη διαφορά σε έξι γκολ (9-3, στα μισά της 3ης περιόδου), εκεί, όμως, οι Γερμανοί έδειξαν ότι μπορούν να γυρίσουν το παιχνίδι. Μείωσαν σε 9-7, ενώ το τελευταίο γκολ του Ολυμπιακού σημείωσε ο Φουντούλης 3.19, πριν από το τέλος της αναμέτρησης. Την επόμενη αγωνιστική οι «Πειραιώτες» θα αντιμετωπίσουν τη Νις στη Γαλλία.

• Mε τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος στο πόλο των ανδρών. Τα δύο από τα τρία παιχνίδια θεωρούνται ντέρμπι, διότι, λογικά, η Βουλιαγμένη δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα απέναντι στον Ν.Ο. Πατρών (18.00). Το υπόλοιπο πρόγραμμα: 17.30: Χίος – ΠΑΟΚ, 18.00: Βουλιαγμένη – Ν.Ο. Πατρών, 19.30: Εθνικός – Υδραϊκός. Οι νικητές των αγώνων θα προκριθούν στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στις 19 και 20 Μαΐου. Το «εισιτήριο» έχει, ήδη, εξασφαλίσει ο Ολυμπιακός (νίκησε τον Παναθηναϊκό με 14-4 στις 22/2.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή