ΕΔΕ: Δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί να πράξουν το καθήκον τους στις υποθέσεις για το ποδόσφαιρο

ΕΔΕ: Δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί να πράξουν το καθήκον τους στις υποθέσεις για το ποδόσφαιρο

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Οι δικαστικοί και οι εισαγγελικοί λειτουργοί οφείλουν απερίσπαστοι και ανεπηρέαστοι να πράξουν το καθήκον τους», τονίζεται σε ανακοίνωση που εξέδοσε η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων με αφορμή, όπως αναφέρει, τη δικαστική διερεύνηση ποινικών υποθέσεων που αφορούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Οπως σημειώνεται μεταξύ άλλων στη σύντομη ανακοίνωση της Ενώσεως, «όσο προχωράει η δικαστική διερεύνηση ποινικών υποθέσεων που αφορούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, τόσο αυξάνεται η ένταση των επιθέσεων σε δικαστικούς λειτουργούς, επιφορτισμένου με την εκδίκασή τους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όσο προχωράει η δικαστική διερεύνηση ποινικών υποθέσεων που αφορούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, τόσο αυξάνεται η ένταση των επιθέσεων σε δικαστικούς λειτουργούς επιφορτισμένους με την εκδίκασή τους, μέσω δημοσιευμάτων στις εφημερίδες, στο διαδίκτυο και εκπομπών στα ραδιόφωνα και στην τηλεόραση. Οι επιθέσεις αυτές προέρχονται από συγκρουόμενα επιχειρηματικά συμφέροντα και στοχεύουν να ασκήσουν προς όφελός τους πίεση στους Δικαστές και στους Εισαγγελείς. Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων γνωρίζει πολύ καλά τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται και τους σκοπούς που επιδιώκονται από κάθε πλευρά και για το λόγο αυτό μένει μακριά από αυτόν τον «επιχειρηματικό πόλεμο». Οι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί οφείλουν απερίσπαστοι και ανεπηρέαστοι να πράξουν το καθήκον τους, κλείνοντας τ’ αυτιά τους στις προκλήσεις που συνεχώς θα εντείνονται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή