BREITLING Superocean Heritage Chronoworks®

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Oι χρονογράφοι είναι ιστορικά το δυνατό χαρτί της Breitling, από το 1915 όταν παρουσίασε το πρώτο ανεξάρτητο μπουτόν στο 2 έως και τον πρώτο αυτόματο χρονογράφο το 1969. Ένα ολόκληρο team ειδικών της Breitling ασχολήθηκε επισταμένως με τον ανασχεδιασμό του αυτόματου Manufacture Breitling Caliber 01.

BREITLING Superocean Heritage Chronoworks®-1

Έτσι, αυτός ο φαινομενικά «ήσυχος» χρονογράφος κρύβει πέντε μεγάλες τεχνολογικές καινοτομίες, οι οποίες σχετίζονται με τα υλικά κατασκευής, τη γεωμετρία του, την ελαχιστοποίηση της τριβής κ.ά.: βασική πλάκα και γέφυρες από κεραμικό, τροχοί από πυρίτιο, σύστημα διαφυγής από πυρίτιο, μπαλανσιέ μεταβλητής αδράνειας και ελαστική οδόντωση των δύο τροχών του χρονογράφου.

BREITLING Superocean Heritage Chronoworks®-2

Σύστημα διαφυγής από πυρίτιο (silicon escapement)

BREITLING Superocean Heritage Chronoworks®-3

Μπαλανσιέ μεταβλητής αδράνειας

BREITLING Superocean Heritage Chronoworks®-4

Ελαστική οδόντωση των δύο τροχών του χρονογράφου

Χάρη σ’ αυτές τις βελτιώσεις ο μηχανισμός αποκτά τουλάχιστον 100 ώρες ενεργειακή αυτονομία (από 70) και ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια! Είναι πιστοποιημένο χρονόμετρο από το COSC –όπως άλλωστε όλα τα ρολόγια της Breitling– και αναμένεται να αποτελέσει τη βάση για τους μελλοντικούς μηχανισμούς ακριβείας της ελβετικής μάρκας.

BREITLING Superocean Heritage Chronoworks®-5

Για την παρθενική του εμφάνιση ο Chronoworks κυκλοφορεί σε μία all-black limited edition 100 κομματιών με το «κέλυφος» του Superocean Heritage: Open back κάσα 46 mm από κεραμικό, στεγανή στα 100 μ., βιδωτή κορόνα, μονής κατεύθυνσης οδοντωτή περιστρεφόμενη στεφάνη και ανάγλυφο λουράκι από καουτσούκ.

BREITLING Superocean Heritage Chronoworks®-6

Δείτε και το σχετικό video…

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Χρονοελλάς (τηλ.: 210-3638286)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή