Επικίνδυνη αποστολή στο Περιστέρι

Επικίνδυνη αποστολή στο Περιστέρι

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το εισιτήριο που οδηγεί στον ημιτελικό γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας θα επιχειρήσει να σφραγίσει απόψε ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι, όπου αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο (19.30). Βεβαίως, η ισοπαλία χωρίς σκορ (0-0) στο πρώτο ματς του Καραϊσκάκη αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς στο δεύτερο παιχνίδι, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να ψάξουν το γκολ, καθώς με νίκη ή με ισοπαλία με σκορ προκρίνονται στην τετράδα.

Ο Πάουλο Μπέντο δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μάρτινς, Καπίνο, Βιάνα και για αγωνιστικούς λόγους τους Σισοκό, Ντομίνγκεζ (που προέρχεται από κρυολόγημα), Καμπιάσο και Μάριν. Σε σύστημα 4-2-3-1 αναμένεται να παρατάξει τους Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ρέτσο, Ανδρούτσο, Σεμπά, Φορτούνη, Ελιουνούσι και Ανσαριφάρντ. Στη διάθεσή του βρίσκονται και οι Χουτεσιώτης, Καρντόσο, Μπουχαλάκης, Παρέδες, Νικολάου, Μανθάτης και Μπουχαλάκης.

• Με απόφαση της UEFA θα κλείσει τμήμα της θύρας 7 στον πρώτο αγώνα με την Μπεσίκτας που θα διεξαχθεί τη επόμενη Πέμπτη στο Καραϊσκάκη για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Συγκεκριμένα, θα μείνουν κενά 3.000 καθίσματα στο ένα «πέταλο» του γηπέδου, λόγω συνθημάτων που ακούστηκαν στο παιχνίδι με την Οσμάνλισπορ. Και στο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περιόδου 2013-14 για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, είχαν «κλείσει» οι θύρες 3-4 για ένα πανό στο εντός έδρας παιχνίδι που είχε προηγηθεί με την Αντερλεχτ. Η πειραϊκή εταιρεία θα εκδώσει ανακοίνωση με διευκρινίσεις αναφορικά με τα εισιτήρια του αγώνα τα οποία κυκλοφορούν από χθες.

• Ο εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού, Κυριάκος Καραταΐδης, είναι ο νέος διευθυντής της Ακαδημίας των «Πειραιωτών».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή