Με… άδεια χέρια θα πάει στη Γαλλία για Βιλερμπάν ο Αρης

Με… άδεια χέρια θα πάει στη Γαλλία για Βιλερμπάν ο Αρης

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην ίδια αφετηρία πιθανοτήτων πρόκρισης για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά με τον παράγοντα της γαλλικής έδρας να έχει καθοριστική σημασία, θα βρεθούν ο Αρης και η Βιλερμπάν για τον δεύτερο αγώνα τους (7/3) και μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα (67-67) στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. Οι «κίτρινοι» κατάφεραν να προηγηθούν ακόμα και με διαφορά 10 πόντων (53-43) στο 3ο δεκάλεπτο, αλλά δεν είχαν τις απαραίτητες αντοχές στην τελευταία περίοδο. Οι πρωταθλητές Γαλλίας προηγήθηκαν με 4 πόντους (62-66) και ο Τσαϊρέλης με οκτώ πόντους, έδωσε το δικαίωμα στον Αρη να πιστέψει ότι μπορεί να πετύχει την υπέρβαση στο «Αστρομπάλ», ενώ θα μπορούσε και να νικήσει, αλλά στην τελευταία επίθεση, ο Ξανθόπουλος υπέπεσε σε βήματα.

ΑΡΗΣ: Τζάκσον 6, Ξανθόπουλος 3 (1), Τσαϊρέλης 14, Τζένκινς 11 (1), Κάμινγκς 9, Ζάρας 6 (1), Μούρτος 4, Σίμτσακ, Λούκας, Γιάνκοβιτς, Καββαδάς 14.

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ: Ντράγκοβιτς 10 (1), Μίτσαμ 4, Ούτερ 14, Λανγκ 7, Σι 9 (2), Νουά 3, Χοτζ 5, Νέλσον 10, Γουότκινς 5.

Στο Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός

H δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας αποστολή του Ολυμπιακού στο Τελ Αβίβ, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, έχει χαμηλότερο βαθμό δυσκολίας, συγκριτικά με τη Φενέρμπαχτσε και το παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης, αλλά η παρακμάζουσα πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2014, χρειάζεται τη δεδομένη προσοχή από τους «ερυθρόλευκους».

Η Μακάμπι έχει απολέσει όλες τις πιθανότητες πρόκρισης στα πλέι οφ, θα υπερασπιστεί μόνο το γόητρό της στις 7 τελευταίες αγωνιστικές, θα παραταχθεί με 8 παίκτες και χωρίς τους Γκάουντλοκ, Αλεξάντερ, Κουίνσι και Σμιθ (ακόμα και ο νεοαποκτηθείς Ντάιαμον Σίμπσον δεν θα αγωνιστεί), ενώ η έδρα του πρώην «Γιαντ Ελιάου» και νυν «Μενόρα Μιβτάτσιμ» δεν προκαλεί τον… τρόμο των προηγούμενων ετών σε κάθε φιλοξενούμενο.

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, όπως πάντα και ιδιαίτερα εκτός έδρας και να εφαρμόσουμε το πλάνο μας. Εχουμε τον έλεγχο της κατάστασης στη βαθμολογία και έτσι θα προχωρήσουμε μέχρι την ολοκλήρωση των τριάντα αγωνιστικών» υποστήριξε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος που δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον Σπανούλη για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα στην Ευρωλίγκα και περιμένει από τους άλλους παίκτες του να καλύψουν την απουσία του αρχηγού.

• Στο πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής θα παίξουν σήμερα Ζαλγκίρις-Φενέρμπαχτσε, Γκαλατάσαραϊ-Ρεάλ, Ερυθρός Αστέρας-Μπάμπεργκ, Μπασκόνια-Αρμάνι.

• Στην Κωνσταντινούπολη ταξιδεύει το πρωί, η αποστολή του Παναθηναϊκού Superfoods για το αυριανό παιχνίδι με την Νταρουσάφακα και ο Μάικ Τζέιμς θα βρίσκεται στη διάθεση του Πασκουάλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή