ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή αντιπαράθεση Καμμένου - Θεοχαρόπουλου στη Βουλή

ΓΙΩΡΓΟΣ Σ. ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Κατακόρυφα ανέβηκαν το πρωί οι τόνοι στην Ολομέλεια της Βουλής μεταξύ του υπουργού Εθνικής Αμυνας, Πάνου Καμμένου και του προέδρου της ΔΗΜΑΡ κ. Θανάση Θεοχαρόπουλου, με αφορμή τα εξοπλιστικά και τον σχεδιασμό για την αγορά νέων μαχητικών αεροσκαφών.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος άσκησε έντονη κριτική όχι μόνο για την πολιτική στο χώρο των εξοπλισμών, αλλά και για τους χειρισμούς έναντι της Τουρκίας, κατά την ταραγμένη τρέχουσα συγκυρία, ενώ ο κ. Καμμένος επιτέθηκε με σφοδρότητα στο ΠΑΣΟΚ, με επίκεντρο την εμπλοκή στελεχών του κατά το παρελθόν σε σκάνδαλα με τα εξοπλιστικά προγράμματα.

«Οι εν θερμώ αντιδράσεις σας (ενν. έναντι της Αγκυρας) δημιουργούν όξυνση» είπε μεταξύ άλλων ο ερωτών βουλευτής και πρόσθεσε ότι πριν την αποστολή του προαναφερθέντος αιτήματος στις ΗΠΑ, θα έπρεπε να προηγηθεί συζήτηση ουσίας για το κόστος στο εσωτερικό.

«Θα έπρεπε να ντρέπεσαι και να απολογείσαι. Οσοι σήμερα είναι με «βραχιολάκια» για απάτες είναι δικοί σας» απάντησε σε υψηλότατους τόνους ο κ. Καμμένος, γεγονός το οποίο προκάλεσε εντονότατες διαμαρτυρίες εκ μέρους του κ. Θεοχαρόπουλου, με τον τελευταίο όρθιο πια να φωνάζει από τα άδρανα της αντιπολίτευσης.

«Κάτσε κάτω ρε», απαντούσε από τα υπουργικά ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, πριν διευρύνει τον κύκλο των επιθέσεών του, αυτή τη φορά κατά του πρώην πρωθυπουργού Κ.Σημίτη για την υπόθεση των Ιμίων.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ