Flashback στην 3η Μαρτίου

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 3η Μαρτίου-1

Το 1923 κυκλοφορεί για πρώτη φορά το αμερικανικό περιοδικό Τime. Το εξώφυλλο είχε σχεδιάσει ο Γουίλιαμ Όμπερχαρντ.

Flashback στην 3η Μαρτίου-2

Πίσω στο 1934, μια ιδιαίτερη οικογενειακή φωτογραφία, τραβηγμένη λίγα λεπτά μετά τον γάμο της Γκρέις Γκριν Ρούσβελτ, κόρης του Θίοντορ Ρούσβελτ, με τον Γούιλιαμ ΜακΜίλλαν. (AP Photo)

Flashback στην 3η Μαρτίου-3

Ο 22χρονος Αυγουστής Ευσταθίου βγαίνει από το κρησφύγετό του υπό την απειλή όπλου Βρετανού στρατιώτη. Ήταν στην ομάδα Αυξεντίου και ήταν μαζί του όταν οι Βρετανοί ανακάλυψαν το κρησφύγετό τους και μετά από πολύωρη μάχη κατέληξαν να πετούν εμπρηστικές βόμβες με αποτέλεσμα τον θάνατο του Γρηγόρη Αυξεντίου το 1957. (AP Photo)

Flashback στην 3η Μαρτίου-4

Ο Δρ. Χάρι Κλείνμαν εξετάζει τον Μοχάμεντ Άλι στον χώρο προπόνησής του, λίγες ημέρες πριν τον ιστορικό αγώνα του με τον Τζον Φρέιζιερ, το 1971. (AP Photo)

Flashback στην 3η Μαρτίου-5

Πυροσβέστες και διασώστες ανάμεσα στα συντρίμμια του αεροσκάφους τύπου DC 10 Jumbo των Turkish Airlines, το οποίο έπεσε στις 3 Μαρτίου του 1974, βόρεια του Παρισιού, οδηγώντας στον θάνατο τους 345 επιβάτες, σε ένα από τα πολυπληθέστερα αεροπορικά δυστυχήματα της ιστορίας. (AP Photo)

Flashback στην 3η Μαρτίου-6

Στις 3 Μαρτίου του 2003, ξεκινά σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού η δίκη της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή