Το 1923 κυκλοφορεί για πρώτη φορά το αμερικανικό περιοδικό Τime. Το εξώφυλλο είχε σχεδιάσει ο Γουίλιαμ Όμπερχαρντ.

Πίσω στο 1934, μια ιδιαίτερη οικογενειακή φωτογραφία, τραβηγμένη λίγα λεπτά μετά τον γάμο της Γκρέις Γκριν Ρούσβελτ, κόρης του Θίοντορ Ρούσβελτ, με τον Γούιλιαμ ΜακΜίλλαν. (AP Photo)

Ο 22χρονος Αυγουστής Ευσταθίου βγαίνει από το κρησφύγετό του υπό την απειλή όπλου Βρετανού στρατιώτη. Ήταν στην ομάδα Αυξεντίου και ήταν μαζί του όταν οι Βρετανοί ανακάλυψαν το κρησφύγετό τους και μετά από πολύωρη μάχη κατέληξαν να πετούν εμπρηστικές βόμβες με αποτέλεσμα τον θάνατο του Γρηγόρη Αυξεντίου το 1957. (AP Photo)

Ο Δρ. Χάρι Κλείνμαν εξετάζει τον Μοχάμεντ Άλι στον χώρο προπόνησής του, λίγες ημέρες πριν τον ιστορικό αγώνα του με τον Τζον Φρέιζιερ, το 1971. (AP Photo)

Πυροσβέστες και διασώστες ανάμεσα στα συντρίμμια του αεροσκάφους τύπου DC 10 Jumbo των Turkish Airlines, το οποίο έπεσε στις 3 Μαρτίου του 1974, βόρεια του Παρισιού, οδηγώντας στον θάνατο τους 345 επιβάτες, σε ένα από τα πολυπληθέστερα αεροπορικά δυστυχήματα της ιστορίας. (AP Photo)

Στις 3 Μαρτίου του 2003, ξεκινά σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού η δίκη της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη».

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ