ΜΙΚΑ & PEUGEOT 108: μία chic και pop συνεργασία!

ΜΙΚΑ & PEUGEOT 108: μία chic και pop συνεργασία!

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Γνωστός για την διακεκριμένη πορεία του στον καλλιτεχνικό χώρο και για το μοναδικό στιλ του, ο Βρετανός σταρ είναι ο νέος πρεσβευτής του 108, καθώς και της νέας γκάμας Collection που είναι διαθέσιμη σε πέντε ζωηρά pop χρώματα.

 
Ο ΜΙΚΑ και το PEUGEOT 108 συνθέτουν ένα ιδανικό pop σχήμα, προβάλλοντας έννοιες όπως η ευρηματικότητα και η κομψότητα. Το PEUGEOT 108 Collection προσφέρεται σε μια ευρεία επιλογή εξατομίκευσης χάρη στον συνδυασμό διαφορετικών χρωμάτων μέσα και έξω που αφορά σε διάφορα σημεία και επενδύσεις στο εσωτερικό, στα πατάκια, στις πόρτες, στους εξωτερικούς καθρέπτες.
 
«Είναι μεγάλη τιμή για μένα που συνεργάζομαι με την ιστορική γαλλική μάρκα PEUGEOT. Μεγάλωσα σε όλη μου την ζωή μαζί της, πάντοτε αγαπούσα την αισθητική και την σχεδίαση της μάρκας. Η νέα καμπάνια είναι μία απολαυστική σύγκρουση του δικού μου κόσμου με εκείνου του 108! Είχαμε υπέροχες στιγμές μέχρι να ολοκληρωθεί η καμπάνια, κάτι που μπορείτε να νιώσετε βλέποντας τη» δηλώνει ο ΜΙΚΑ, ο μεγάλος pop star που πρωταγωνιστεί στην μουσική βιομηχανία από το 2007 (νικητής στα World Music Awards) με το τελευταίο του άλμπουμ «No place in Heaven» να γίνεται πλατινένιο στην Γαλλία το 2016.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή