Τι δώρο έκανε ο Τομ Χανκς στους δημοσιογράφους του Λευκού Οίκου

Τι δώρο έκανε ο Τομ Χανκς στους δημοσιογράφους του Λευκού Οίκου

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια καινούργια μηχανή εσπρέσο στους δημοσιογράφους του Λευκού Οίκου, πρόσφερε την Πέμπτη ο Αμερικανός ηθοποιός Τομ Χανκς, προτρέποντάς τους να συνεχίσουν τον «δίκαιο αγώνα τους για την αλήθεια, τη δικαιοσύνη και την αμερικανική παράδοση».

Mπορεί ο Λευκός Οίκος να έχει γυρίσει την πλάτη στους δημοσιογράφους, με τον Ντόναλντ Τραμπ να έχει ξεκινήσει πόλεμο εναντίον τους, όμως ο Τομ Χανκς δηλώνει εμπράκτως τη στηριξή του.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χανκς αποφασίζει να τέρψει τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται σε μια μικρή και σκοτεινή αίθουσα, με το άρωμα του φρέσκου, ζεστού καφέ.

Τούς είχε δωρίσει μια πρώτη μηχανή του καφέ επί των ημερών στην προεδρία του Τζορτζ Μπους (2001-2009), όταν εξεπλάγη μαθαίνοντας πως δεν είχαν.

Κατόπιν μια δεύτερη το 2010, επί των ημερών του Μπαράκ Ομπάμα, όταν έμαθε πως η πρώτη είχε χαλάσει, πειράζοντας τους δημοσιογράφους γιατί δεν την πρόσεχαν.

Αυτή τη φορά, το δώρο του συνοδευόταν από ένα δακτυλογραφημένο μήνυμα, με εικονογράφηση μια γκραβούρα με αμερικανούς στρατιώτες που συνοδεύουν αιχμαλώτους.

«Στους δημοσιογράφους του Λευκού Οίκου. Συνεχίστε τον δίκαιο αγώνα σας για την αλήθεια, τη δικαιοσύνη και την αμερικανική παράδοση. Πάνω απ' όλα την αλήθεια», έγραψε ο Τομ Χανκς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή