Το «X Factor» επιστρέφει ανανεωμένο

Το «X Factor» επιστρέφει ανανεωμένο

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Τάμτα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Μπάμπης Στόκας θα καθήσουν στις θέσεις των κριτών στον δεύτερο κύκλο του συναρπαστικού τάλεντ σόου «X Factor». Επειτα από συζητήσεις εβδομάδων με μερικά από τα γνωστότερα και πιο επιτυχημένα ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ κατόρθωσαν να στελεχώσουν την κριτική επιτροπή με τέσσερις καταξιωμένους ερμηνευτές και τραγουδοποιούς, που φιλοδοξούν, όχι μόνο να καταθέσουν την κριτική τους για τις επιδόσεις των διαγωνιζόμενων, αλλά και να τους καθοδηγήσουν στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν το όνειρό τους.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει στο ενεργητικό του 22 προσωπικούς δίσκους, πολλούς χρυσούς και πλατινένιους και φανατικό κοινό που τον ακολουθεί στις εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα. Η Τάμτα θα καθίσει για δεύτερη συνεχή σεζόν στη θέση του κριτή στην ελληνική εκδοχή του διαγωνισμού, ενώ έχει θητεύσει και στο «X Factor» της Γεωργίας με μεγάλη επιτυχία. Ο νεαρός Κύπριος Γιώργος Παπαδόπουλος μπορεί να υπερηφανεύεται για το γεγονός ότι πολλά από τα τραγούδια του έχουν ξεχωρίσει ανάμεσα στα δημοφιλή των ραδιοφωνικών τσαρτ, ενώ κάποια έχουν ερμηνεύσει πολλοί γνωστοί Ελληνες καλλιτέχνες.

Και φυσικά ο Μπάμπης Στόκας, ιδρυτικό μέλος και τραγουδιστής των θρυλικών Πυξ Λαξ, που μετράει περισσότερα από 20 χρόνια πορείας στο πεντάγραμμο και έχει συνεργαστεί με κορυφαίους ερμηνευτές και τραγουδοποιούς.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν οι οντισιόν σε Ελλάδα και Κύπρο και η κριτική επιτροπή θα υποδεχθεί εκατοντάδες φιλόδοξους τραγουδιστές και τραγουδίστριες που ελπίζουν να κερδίσουν μία θέση στο σόου και στη συνέχεια τον τίτλο του «X Factor».

Ηδη, χιλιάδες είναι οι αιτήσεις συμμετοχής που έχουν φτάσει στην παραγωγή του τάλεντ σόου και οι υπεύθυνοι δίνουν «μάχη» με τον χρόνο, προκειμένου σε σύντομο χρόνο να ολοκληρώσουν την προεπιλογή των διαγωνιζομένων, με τους οποίους θα δώσουν ραντεβού στις οντισιόν.

Στην παρουσίαση του «X Factor» παραμένει φυσικά ο Σάκης Ρουβάς. Η εκπομπή αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ τον Απρίλιο και θα κάνει πρεμιέρα με τα επεισόδια των οντισιόν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή