Απολογία Ξυδάκη για την «τριτοκοσμική» ΕΡΤ: Υπερβολικές οι δηλώσεις μου

Απολογία Ξυδάκη για την «τριτοκοσμική» ΕΡΤ: Υπερβολικές οι δηλώσεις μου

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τις δηλώσεις του περί τραγικής και τριτοκοσμικής ΕΡΤ απολογήθηκε ως καλεσμένος εκπομπής της πρωινής ζώνης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης.

Ο κ. Ξυδάκης απέδωσε την κριτική σε ένα βίντεο του youtube που είδε σε εκπομπή της ΕΡΤ χαρακτηρίζοντας τις ίδιες τις δηλώσεις του ως υπερβολικές.

«Την ΕΡΤ την τιμώ και την σέβομαι», είπε ο Ν. Ξυδάκης σημειώνοντας ότι πρέπει να δούμε τη δημόσια τηλεόραση πιο αυστηρά και ότι οι υπουργοί δεν πρέπει να επεμβαίνουν στη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Αποδέχθηκε, πάντως, λάθη στον νόμο επαναλειτουργίας της, καθώς δουλεύει σαν δημόσια υπηρεσία Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9πμ μέχρι τις 5μμ.

Η επικριτική αναφορά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Ξυδάκη, στην Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Με ανοικτή επιστολή ο Διονύσης Τσακνής, απάντησε στο σχόλιο, περί «τραγικής και τριτοκοσμικής κατάστασης» της ΕΡΤ, λέγοντας ότι περίμενε μια διορθωτική δήλωση συγνώμης από τον κ. Ξυδάκη. Στο θέμα παρενέβη με ανακοίνωσή της, και η Ν.Δ.

Ο κ. Ξυδάκης πάντως, εξέφρασε το παράπονό του γιατί δεν του ζήτησε κανείς εξηγήσεις πριν δεχθεί επιθέσεις. «Και με τον Διονύση Τσακνή μίλησα αφού είχε βγάλει την ανακοίνωση» είπε χαρακτηριστικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή