Κίτρινος σκίουρος

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H θέση: Βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο άλσος Ιλισίων σε έναν ήσυχο δρόμο.

Η ατμόσφαιρα: H διακόσμηση του είναι κουκλίστικη, με καρέκλες ντυμένες στα λινά, έντονα χρώματα στους τοίχους και χειροτεχνική προσέγγιση. Ο «Κίτρινος Σκίουρος» είναι ένα βραζιλιάνικο εστιατόριο όπου το φιλικό κλίμα και το καλό φαγητό πάνε μαζί.

Κίτρινος σκίουρος-1

Πολύ εύκολα θα το κάνεις στέκι, θα μιλήσεις με τους θαμώνες στα δίπλα τραπέζια, θα νιώσεις άνετα να ρωτήσεις για τα πιάτα. Ο Παύλος και ο Αδάμ (ιδιοκτήτες και άξιοι οικοδεσπότες) θα σου λύσουν όλες τις απορίες σου, θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις, στο τέλος θα πιάσετε και την κουβέντα.

Το φαγητό: Ξεκινήστε με καϊπιρίνια, ένα κλασικό κοκτέιλ και συνεχίστε με «κοσίνια»,  αφράτες κροκέτες με κοτόπουλο και μια πλούσια και γευστικότατη σαλάτα «Del Caribe» με πρασινάδες, φρούτα και σάλτσα μάνγκο.

Κίτρινος σκίουρος-2

Δοκιμάστε «Φράνκο Πασαρίνιο», τηγανητό κοτόπουλο με σκόρδο και λάιμ και παραδοσιακή «φεσουάδα» με 4 είδη κρεάτων, ρύζι και μαύρα φασόλια. Αφήστε λίγο χώρο για τα τυπικά βραζιλιάνικα επιδόρπια όπως κρέμα καραμελωμένη με ρούμι και σταφίδες.

Η κάβα: Μικρή και επιδέχεται διορθώσεις.

Ο λογαριασμός: Δύσκολα θα ξεπεράσετε τα 20 € το άτομο.

Επιπλέον πληροφορίες: Ανοικτό καθημερινά από τις 15:00 – 03:00

Κίτρινος Σκίουρος,

Δημητρέσσα 21 Ιλίσια,

Τηλ. 210 7211586

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή