ΚΙΔΗΣΟ: «Ποιον Τσίπρα να πιστέψουν οι πολίτες;»

ΚΙΔΗΣΟ: «Ποιον Τσίπρα να πιστέψουν οι πολίτες;»

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το ερώτημα «Ποιον πρέπει να πιστέψουν οι Έλληνες πολίτες; Τον επί επταετίας αρνητή των γεγονότων και της πραγματικότητας Αλέξη Τσίπρα ή τον σημερινό επικεφαλής του υπουργικού Συμβουλίου και τις εξαγγελίες του που ήταν στη βάση όσων μέχρι χθες πετροβολούσε;», σχολίασε το ΚΙΔΗΣΟ την ομιλία του πρωθυπουργού στο υπουργικό Συμβούλιο.

«Ο κ. Τσίπρας, με επτά χρόνια καθυστέρηση, κατάλαβε σήμερα όσα λέγαμε από την αρχή της κρίσης: πως χρειάζεται παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, με ένα επιτελικό κράτος και ένα δημόσιο αρωγό στις δημιουργικές προσπάθειες των πολιτών», επισημαίνει το ΚΙΔΗΣΟ και τονίζει ότι «κάποια από αυτά τα χρόνια τα πέρασε αρνούμενος κάθε συνεργασία, όταν ο Γιώργος Α. Παπανδρέου προειδοποιούσε για την αναγκαιότητα συμφωνίας επί της βάσης ενός εθνικού σχεδίου. Ακολούθησαν οι πλατείες και οι ανάρμοστοι χαρακτηρισμοί περί “Χούντας” και “Πινοσέτ”».

Σύμφωνα με το ΚΙΔΗΣΟ, ακολούθησε και η διετής διακυβέρνηση της αυταπάτης, των δήθεν διαπραγματεύσεων που οδηγούσαν στη δραχμή και οι -πολλές φορές αντισυνταγματικές- σκιαμαχίες, με μόνο σκοπό το κομματικό όφελος.

«Την μέχρι σήμερα αποτυχία του κ. Τσίπρα να προσφέρει καλές υπηρεσίες στον ελληνικό λαό, πιστοποιεί, λίγη ώρα μετά την ομιλία του στο υπουργικό Συμβούλιο, η ΕΛΣΤΑΤ, ανακοινώνοντας ύφεση αντί για ασθμαίνουσα ανάπτυξη, για το 2016.» τονίζεται στη ανακοίνωση του κόμματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή