Σε Qivos μετονομάζεται η Cloudbiz

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επέκταση σε νέες υπηρεσίες και νέες αγορές, και εκτός συνόρων, περιλαμβάνουν τα σχέδια της Cloudbiz, η οποία πλέον μετονομάζεται σε Qivos. Ωθηση στα σχέδια της εταιρείας τεχνολογίας και μάρκετινγκ δίνει το γεγονός ότι πλέον αποτελεί θυγατρική κατά 49% του ομίλου Folli Follie (FF Group). Ηδη η Qivos διαθέτει από τον Ιανουάριο γραφείο στο Λονδίνο –στεγάζεται στα γραφεία του FF Group– ενώ κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2017 θα αποκτήσει γραφείο στο Χονγκ Κονγκ.

Η εταιρεία –η οποία ειδικεύεται στη διαχείριση της πιστότητας καταναλωτών, παρακολουθώντας τις πωλήσεις των πελατών της βάσει των αποδείξεων, αναπτύσσοντας εξειδικευμένες εφαρμογές και προτείνοντας λύσεις για την αύξηση των πωλήσεων, μέσω για παράδειγμα της διενέργειας στοχευμένων προωθητικών ενεργειών– θα παρακολουθεί πλέον και ηλεκτρονικά καταστήματα. Ηδη παρακολουθεί επτά ηλεκτρονικά καταστήματα, εκ των οποίων τέσσερα στο εξωτερικό και τρία στην Ελλάδα. Για την αποτελεσματική υλοποίηση των εν λόγω υπηρεσιών, η Qivos συνήψε στρατηγικές συνεργασίες με δύο από τις κορυφαίες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου διεθνώς, προσφέροντάς τις ως λύσεις για τους πελάτες της. Πρόκειται για τη Salesforce Commerce Cloud, μία από τις πέντε καλύτερες πλατφόρμες παγκοσμίως, και την Emarsys, κορυφαίο πάροχο λογισμικού αυτοματοποίησης στον τομέα του μάρκετινγκ για το παραδοσιακό και ηλεκτρονικό λιανικό εμπόριο.

Εντός του 2017, εξάλλου, η Qivos πρόκειται να δοκιμάσει μια νέα υπηρεσία, την οποία αναπτύσσει με χρηματοδότηση μέσω του ερευνητικού πλαισίου της Κομισιόν, Horizon 2020. Την υπηρεσία αυτή θα δοκιμάσει μεγάλη λιανεμπορική επιχείρηση στην Ελλάδα και θα λειτουργεί ως εξής: μέσω μιας εφαρμογής που θα εγκαθιστά ο καταναλωτής στο κινητό του τηλέφωνο και με τη βοήθεια του GPS (Σύστημα Γεωγραφικού Εντοπισμού), θα παρέχονται στην επιχείρηση δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για τις συνήθειες του καταναλωτή έτσι ώστε να του προσφέρονται εξατομικευμένες προσφορές και προτάσεις αγορών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή