Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. Νational Public Champion στα EBA 2016-2017 sponsored by RSM

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. Νational Public Champion στα EBA 2016-2017 sponsored by RSM

2' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η RSM Greece, κύριος χορηγός και ενεργός υποστηρικτής των European Business Awards sponsored by RSM ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα 6 Μαρτίου 2016, τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού για την ανάδειξη του National Public Champion (Eθνικού Πρωταθλητή της Ψηφοφορίας του Κοινού) των European Business Awards 2016-2017 sponsored by RSM. H νικήτρια εταιρεία η οποία ήταν ανάμεσα στους 38 National Champions για την χώρα μας, διατηρεί μια σημαντική θέση στο χώρο του λιανικού εμπορίου ως μια από τις 4 μεγαλύτερες αλυσίδες σουπερ-μάρκετ πανελλαδικά και είναι η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

O Κύριος Άθως Στυλιανού, Διευθύνων Σύμβουλος της RSM Greece δήλωσε: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. για αυτή τους την διάκριση. Η επιτυχία μιας εταιρίας στηρίζετε τόσο στην κερδοφορία και την ανάπτυξή της όσο και στην αποδοχή της από το καταναλωτικό κοινό. Γεγονός που ενισχύει την εταιρική της φήμη που αποτελεί βασικό παράγοντα για την ανάδειξη της δυναμικής της παρουσίας στην αγορά. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και στην επόμενη φάση του διαγωνισμού».

H ψηφοφορία του κοινού διήρκησε από τις 9 Ιανουαρίου 2017 έως τη 1η Μαρτίου 2017 σε κάθε μια από τις 34 Ευρωπαϊκές χώρες που συμμετέχουν στο διαγωνισμό. Αξίζει να αναφερθεί ότι στην πρώτη φάση της ψηφοφορίας, οι ψήφοι που συγκεντρώθηκαν από τους National Champions έφτασαν τις 160,000! Στη φάση αυτή το κοινό ψήφισε την εταιρεία της προτίμησής του από τους 38 National Champions που διακρίθηκαν φέτος για την Ελλάδα με βάση το 3λεπτο βίντεο που υπέβαλλε η κάθε μία στην ιστοσελίδα των European Business Awards.

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. με τη διάκριση αυτή πήρε το εισιτήριο για τη δεύτερη φάση της ψηφοφορίας του κοινού που πραγματοποιείται πλέον σε ευρωπαϊκό επίπεδο και η οποία ξεκινά από σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 27 Απριλίου 2017. Στη δεύτερη αυτή φάση θα διαγωνιστεί ανάμεσα στους 34 National Public Champions της Ευρώπης για την ανάδειξη του τελικού νικητή της ψηφοφορίας του κοινού. Τα αποτελέσματα για την ανάδειξη του European Public Champion θα ανακοινωθούν στον τελικό των βραβείων στις 4 Μαΐου στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας.

Η ψηφοφορία του κοινού είναι μια παράλληλη και ξεχωριστή διαδικασία του διαγωνισμού, ο οποίος περιλαμβάνει δέκα κατηγορίες βραβείων στις οποίες διαγωνίζονται οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν. Όλες οι εταιρείες που διακρίνονται ως National Champions (Εθνικοί Πρωταθλητές) από κάθε χώρα, συμμετέχουν παράλληλα και στην ψηφοφορία του κοινού για να διεκδικήσουν τον τίτλο του National Public Champion. Η ψηφοφορία αυτή είναι ανεξάρτητη από την αξιολόγηση των κριτών και από τα αποτελέσματα των «Ruban d’Honneur Recipient», που είναι ο τίτλος που δίνετε στις εταιρείες που επιλέγονται στην τελική φάση του διαγωνισμού ως οι δέκα καλύτερες της κατηγορίας στην οποία διαγωνίζονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Παράλληλα, συνεχίζεται η τρίτη και τελευταία φάση του διαγωνισμού κατά την οποία οι 5 ελληνικές εταιρείες που διακρίθηκαν φέτος ως «Ruban d’ Honneur Recipients» θα πραγματοποιήσουν μια παρουσίαση σε ένα διακεκριμένο πάνελ κριτών και θα διεκδικήσουν το βραβείο της κατηγορίας τους σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στη λαμπρή τελετή απονομής που θα πραγματοποιηθεί στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, οι 5 «Ruban d’Honneur Recipients» και ο «National Public Champion» που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας είναι οι:

AB Vassilopoulos

The Business of the Year Award with

Turnover of €150m or higher

Printec Group

The Business of the Year Award with

Turnover of €26-150m

Coffee Island

The ELITE Award for Growth Strategy of the Year

Upstream

The ELITE Award for Growth Strategy of the Year

Nice n Easy Farm-to-Table Restaurants

The RSM Entrepreneur of the Year Award

Diamantis Masoutis S.A.

National Public Champion

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή