NΔ: «Με βία και αλαζονεία απαντά η Κυβέρνηση στους αγρότες»

NΔ: «Με βία και αλαζονεία απαντά η Κυβέρνηση στους αγρότες»

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αναπληρώτρια τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της ΝΔ, Φωτεινή Αραμπατζή σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας μεταξύ αγροτών και ΜΑΤ, ανέφερε πως «η δήθεν κοινωνικά ευαίσθητη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ υποδέχθηκε σήμερα τους διαμαρτυρόμενους αγρότες της Κρήτης στην Αθήνα με Μ.Α.Τ. και δακρυγόνα» υποστηρίζοντας πως «στην αγανάκτηση των αγροτών, η Κυβέρνηση απαντά για δεύτερη φορά, με ό,τι της εχει απομείνει».

Αναλυτικά:

«Η δήθεν κοινωνικά ευαίσθητη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ υποδέχθηκε σήμερα τους διαμαρτυρόμενους αγρότες της Κρήτης στην Αθήνα με Μ.Α.Τ. και δακρυγόνα.Αυτοί που τους υποσχέθηκαν τα πάντα για να υφαρπάξουν την ψήφο τους, τους ”αποζημίωσαν“ τελικά με μία άγρια φοροεπιδρομή των εισοδημάτων τους, με γιγάντωση των ασφαλιστικών τους εισφορών, με εκτίναξη του κόστους παραγωγής, με αποστέρηση κάθε δυνατότητας ανάκαμψης και προοπτικής.Στην αγανάκτηση των αγροτών, η Κυβέρνηση απαντά για δεύτερη φορά, με ό,τι της εχει απομείνει. Με βία και αλαζονεία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή