Π. Χρηστίδης: Ζητάμε από την κυβέρνηση να κλείσει την αξιολόγηση

Π. Χρηστίδης: Ζητάμε από την κυβέρνηση να κλείσει την αξιολόγηση

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Είναι σημαντικό ότι χθες φαίνεται να υπήρξε μία πρώτη συμφωνία, επιθυμούμε να κλείσει σύντομα και η αξιολόγηση, ζητάμε από την κυβέρνηση να την κλείσει χρησιμοποιώντας και τη στήριξη από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και σε εθνικό επίπεδο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο» δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρώτη Γραμμή».

Ο κ. Χρηστίδης πρόσθεσε πως «η κ. Γεννηματά έχει επανειλημμένως σταθεί δίπλα στη χώρα και αύριο στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές και Δημοκράτες θα ξαναζητήσει συγκεκριμένες λύσεις και δικλείδες και για το χρέος αλλά και για τα ζητήματα του q.e. θέμα το οποίο δεν φαίνεται να συζητείται ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους θεσμούς».

Όσον αφοράτην αξιολόγηση σχολίασε πως «ο λογαριασμός για το κλείσιμο είναι πολύ ακριβός, αν είχε κλείσει πέρυσι τον Οκτώβρη δεν θα είχε χρειαστεί να πάμε σε λογικές τέτοιες όπως στις συντάξεις. Όλη η ανασφάλεια που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση και η καθυστέρηση της αξιολόγησης έχει φέρει την οικονομία μας σε πολύ δύσκολη θέση, είδαμε τα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ. πριν λίγες μέρες τα οποία είναι συγκεκριμένα, έχουμε ύφεση στην χώρα και αυτό δημιουργεί στην πραγματική οικονομία συνθήκες ανασφάλειας, με διαρροές στις τράπεζες. Αποδείχθηκε ότι το τελευταίο τετράμηνο του 2016 ήταν το χειρότερο τετράμηνο της χώρας τα τελευταία 15 χρόνια, μαζί με  την πρώτη περίοδο των Capital Controls».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή