Συνετρίβη ελικόπτερο στην Κωνσταντινούπολη – επτά οι νεκροί (βίντεο)

Συνετρίβη ελικόπτερο στην Κωνσταντινούπολη – επτά οι νεκροί (βίντεο)

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επτά νεκροί είναι ο απολογισμός συντριβής ελικοπτέρου στην Κωνσταντινούπολη το πρωί της Παρασκευής. Οπως μεταδίδει το AP, το ελικόπτερο κατέπεσε, αφότου προσέκρουσε σε πύργο τηλεοπτικού σταθμού, εξαιτίας της πυκνής ομίχλης που επικρατούσε εκείνη την ώρα.

Το πρακτορείο Dogan αναφέρει ότι το ελικόπτερο, τύπου Sikorsky S-76, κατέπεσε σε περιφερειακό δρόμο της περιοχής Buyukcekmece στην ευρωπαϊκή πλευρά της πόλης και σε αυτό επέβαιναν συνολικά επτά άτομα, τρεις Τούρκοι, εκ των οποίων οι δύο πιλότοι και τέσσερις Ρώσοι.

Αξιωματούχος της εταιρείας που είχε εκδώσει την άδεια του ελικοπτέρου, δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ότι ανήκε στην φαρμακευτική εταιρεία Eczacibasi και όλοι οι επιβάτες ήταν στελέχη επιχειρήσεων.

Κομμάτια του ελικοπτέρου, το οποίο είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, διασκορπίστηκαν στον αυτοκινητόδρομο, ενώ ο δήμαρχος της περιοχής, Χασάν Αγκούν, έκανε λόγο για τις σορούς πέντε ανθρώπων στο σημείο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή