Τα πρώτα «ναι» από την αντιπολίτευση στην πρόταση για εξοπλιστικά

Τα πρώτα «ναι» από την αντιπολίτευση στην πρόταση για εξοπλιστικά

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα τρία πρώτα «ναι» στην πρόταση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τη σύσταση ειδικής προκαταρκτικής Επιτροππής για Παπαντωνίου και εξοπλιστικά προγράμματα, ακούστηκαν ήδη από το χώρο της αντιπολίτευσης.

Από τον χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης στελέχη ανέφεραν ότι η ΝΔ λέει «ναι» στην πρόταση. «Ολα στο φως», έλεγαν χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε η αντίδραση από τον επικεφαλής του Ποταμιού: «Το Ποτάμι λέει ναι στην προανακριτική για τα εξοπλιστικά της περιόδου Παπαντωνίου. Η κοινωνία ζητάει απαντήσεις έστω και με καθυστέρηση», έγραψε ο κ. Στ.Θεοδωράκης.

Το δεύτερο, κατά χρονική σειρά, διά στόματος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Α.Λοβέρδου, το οποίο –ωστόσο- συνοδεύτηκε από αιχνές και επικριτικά σχόλια για τη στάση της πλειοψηφίας. «Δεν έχουμε κανένα λόγο να υπερασπιστούμε κανένα» είπε ο κ. Λοβέρδος από του βήματος της Ολομέλειας. Και συνέχισε: «Λέμε ναι στην προανακριτική, όπως λέμε ναι σε όλες τις έρευνες – ακόμα και σε εκείνες που εείς λέτε «όχι». για τον Βαρουφάκη, για την Τράπεζα Αττικής. Εσείς είπατε όχι σε αυτές, όχι για τις ευθύνες για τα Μνημόνια πριν από το 2009. Τώρα φέρνετε αυτή την πρόταση. Τώρα, που δεν έχετε τί να πείτε για τα εργασιακά, το ασφαλιστικό, την ύφεση, και πάτε στην διαφθορά. Θέλετε να κάνετε ένα «σκηνικό» είπε απευθυνόμενος στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή