ΕΜΥ: Νέα επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες

ΕΜΥ: Νέα επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα επιδείνωση του καιρού, η οποία θα ξεκινήσει από το βράδυ της Παρασκευής, προβλέπεται για το Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα, σήμερα Παρασκευή κατά τις βραδινές ώρες αναμένεται να εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου, την Κεντρική Μακεδονία, την Ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ενώ παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.

Στην Αττική θα παρατηρηθούν νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και από το βράδυ σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα εκδηλωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και από τη νύχτα τοπικά 5. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς κελσίου.

Για το Σάββατο αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα, που στα ανατολικά και νότια θα είναι κατά τόπους ισχυρές ενώ παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα στα δυτικά και βόρεια θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι στο Ιόνιο και βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι έως 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά και σταδιακά από το βράδυ θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα εκδηλωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή