ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Ανήμερα των πεντηκοστών γενεθλίων του, ο καθηγητής Άλμπερτ Άινσταιν ποζάρει πάνω στο ιστιοπλοϊκό που του δώρισε η γερμανική τράπεζα Berliner Handelgesellschs Ftm, το 1929. (AP Photo)

Ο Γερμανός Καγκελάργιος, Αδόλφος Χίτλερ, με τον Τσέχο πολιτικό Τζόζεφ Τίζο, στη γερμανική καγκελαρία, το 1939. Η Τσεχοσλοβακία παραδόθηκε στα ναζιστικά στρατεύματα χωρίς αντίσταση, μπαίνοντας έτσι υπό την προστασία του τρίτου Ράιχ κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. (AP Photo)

Ο Μαχάτμα Γκάντι, σε ηλικία 76 ετών, προσεύχεται μετά την ομιλία του μπροστά σε περισσότερους από 100.000 Ινδούς στη Βομβάϋ, το 1946. (AP Photo/Max Desfor)

Γυναίκες και παιδιά στη Λευκωσία της Κύπρου κλαίνε βλέποντας τις συλλήψεις ανδρών από τα βρετανικά στρατεύματα, μετά τη δολοφονία Βρετανού λοχαγού το πρωί της 14ης Μαρτίου 1956. (AP Photo)

Το διάσημο συγκρότημα από τη Σουηδία, επισκέπτεται την Ιαπωνία κατά τη διάρκεια περιοδίας. Στη φωτογραφία, οι θρυλικοί ΑΒΒΑ ποζάρουν με παραδοσιακές ιαπωνικές ομπρέλες, το 1980. (AP Photo/Tsugufumi Matsumoto)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ