Σειρά συναντήσεων στη Γερμανία για τον Γιώργο Παπανδρέου

Σειρά συναντήσεων στη Γερμανία για τον Γιώργο Παπανδρέου

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«O Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επισκέφθηκε την Φρανκφούρτη» όπως ενημερώνει σχετικά με δελτίο τύπο το «Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών». Μεταξύ άλλων αναφέρει πως «ήταν προσκεκλημένος ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση με στελέχη γερμανικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη και διεθνώς και ανέπτυξε τις απόψεις και τις προτάσεις του σχετικά με τις μελλοντικές προκλήσεις και ευκαιρίες για την Ευρώπη σε ένα ασταθές παγκόσμιο περιβάλλον». 

Προσθέτει δε πως «στις 12 Μαρτίου, μίλησε σε Ολομέλεια των Οργανώσεων Γερμανίας, ενημερώνοντας μέλη και φίλους του Κινήματος για τις εξελίξεις στη χώρα μας και την ευρωπαϊκή της πορεία» καταλήγοντας πως «μέσα από μια μακρά συζήτηση παρουσιάστηκαν οι απόψεις και προτάσεις των Ελλήνων του εξωτερικού για τη χώρα αλλά και για την ανάγκη δημιουργίας ενός μεγάλου προοδευτικού ρεύματος αλλαγών για την υπέρβαση της κρίσης που βαθαίνει ακόμη περισσότερο. Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε και με τους Έλληνες που συμμετέχουν στο SPD αλλά και εκλέγονται σε τοπικά αυτοδιοικητικά Όργανα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή