Κριτική στην «Κ»… επί δικαίους και αδίκους

Κριτική στην «Κ»… επί δικαίους και αδίκους

Κύριε διευθυντά

Υπάρχουν αξιοσημείωτες αλλαγές και βελτιώσεις τον τελευταίο καιρό. Θα αναφέρω μερικές. Η νέα στήλη «Αθηναϊκά Plus» στη δεύτερη σελίδα, των έγκριτων δημοσιογράφων Νίκου Βατόπουλου και Μαργαρίτας Πουρνάρα. Η επαναφορά του SUDOKU στην τελευταία σελίδα, μια σπουδαία πνευματική άσκηση που πρώτη η «Καθημερινή» παρουσίασε στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό. Η προσθήκη ολόκληρης σελίδας με γράμματα αναγνωστών κάθε Σάββατο.

Και ενώ φαίνεται ότι πηγαίναμε προς το καλύτερο, ξαφνικά πέφτει η πρωτοσέλιδη «βόμβα» στο φύλλο της Παρασκευής 3 Μαρτίου: «Πρόστιμα επί δικαίους και αδίκους για επίτευξη των στόχων». Σολοικισμός πρώτου μεγέθους. Τι συνέβη ξαφνικά; Οι έμπειροι συντάκτες της εφημερίδας μας ξέχασαν την ελληνική γλώσσα; Ο διορθωτής βρισκόταν σε κανονική άδεια; Ας ελπίσουμε ότι πρόκειται για ένα μεμονωμένο ατυχές περιστατικό.

Κωστας Γ. Τζαμουζακης, Πολιτικός μηχανικός – Ν. Σμύρνη

Απάντηση

Πάντα καλοδεχούμενη η καλοπροαίρετη κριτική, τα σχόλια και οι επισημάνσεις των αγαπητών αναγνωστών, ακόμα και αν γίνονται επί δικαίους και αδίκους. Και με τη βοήθεια του Ευαγγελίου: «…. όπως γένησθε υιοί του πατρός υμών του εν ουρανοίς, ότι τον ήλιον αυτού ανατέλλει επί πονηρούς και αγαθούς και βρέχει επί δικαίους και αδίκους. (Ματθ. ε· 45)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή