Δεν άντεξε ο ΠΑΟΚ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρότι ο Πανιώνιος είναι αυτός που βρίσκεται, βαθμολογικά πιο κοντά στον Ολυμπιακό, η μεγάλη πλειονότητα των φιλάθλων πίστευε πως θα ήταν ο ΠΑΟΚ που θα απειλούσε τα πρωτεία των «ερυθρολεύκων». Oπως πέρυσι, έτσι και φέτος ο «Δικέφαλος» του Βορρά διέψευσε του φίλους του.

Κι αυτό, όχι επειδή οι πρωταθλητές άλλαξαν ουσιαστικά εικόνα με την απόλυση του Μπέντο, αλλά διότι αποδείχθηκε πως το… ταβάνι της ομάδας του Ιβάν Σαββίδη –και όχι μόνο– είναι η νίκη επί της αντίστοιχης του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Θα πείτε και γιατί να μη διεκδικήσει τον τίτλο ο Πανιώνιος; Θεωρητικά μπορεί να γίνει, καθώς ο Ολυμπιακός πάει αυτή την αγωνιστική στη Λεωφόρο, όπου θα τον περιμένει ένα «καυτό» κοινό και μια διψασμένη για αποδείξεις και απαντήσεις ομάδα. Επομένως, η απώλεια άλλων τριών βαθμών, για τους πρωτοπόρους, δεν θα αποτελέσει έκπληξη.

Ομως, το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα μπορέσουν οι «κυανέρυθροι» να περάσουν από την Τούμπα και εν συνεχεία από τη Λεωφόρο. Δύο παιχνίδια στα οποία και οι γηπεδούχοι θα «καίγονται» για τους βαθμούς. Γι’ αυτό και πιστεύω πως αν ο ΠΑΟΚ έπαιρνε τη νίκη στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ, τότε οι επόμενες έξι αγωνιστικές θα ήταν ό,τι πιο ενδιαφέρον θα είχαμε παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια.

Κάτι που φυσικά θα συμβεί, αν ο Πανιώνιος κατορθώσει και διαψεύσει αυτούς που δεν πιστεύουν πως μπορεί να πετύχει τα τρίποντα στις δύο αυτές αναμετρήσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή