ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η μαγειρική είναι αγάπη, τέχνη, τεχνική

ΛΙΝΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ

Ο συνιδρυτής της μοριακής γαστρονομίας Ερβέ Τις και ο μισελενάτος σεφ Πιερ Γκανιέρ καταλήγουν στο συμπέρασμα του τίτλου μέσα από 350 σελίδες αναζήτησης υλικών και γεύσεων.

Το βιβλίο δεν περιέχει συνταγές με τον κλασικό τρόπο. Περισσότερο είναι μια ενδιαφέρουσα και συναρπαστική συνομιλία των δύο ανδρών πάνω στην κουζίνα, η οποία συνομιλία βέβαια περιέχει συνταγές, αλλά «στο κουβεντιαστό», χωρίς συγκεκριμένα υλικά και δοσολογίες.

Οι συγγραφείς ρωτάνε, προκαλούν ο ένας τον άλλο και διηγούνται ιστορίες. Επίσης, καλούν τους αναγνώστες να μάθουν και να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους στην κουζίνα του σπιτιού τους.

Εκδόσεις Πόλις, ενδ. τιμή 12,40 €

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ