Αισιοδοξία Σόιμπλε για το κλείσιμο της αξιολόγησης

Αισιοδοξία Σόιμπλε για το κλείσιμο της αξιολόγησης

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αισιόδοξος αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους θεσμούς για την αξιολόγηση  εμφανίστηκε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

«Βρισκόμαστε, ελπίζω, στα τελικά στάδια των διαπραγματεύσεων μεταξύ των θεσμών και της ελληνικής κυβέρνησης για τη δεύτερη αξιολόγηση των μεταρρυθμίσεων, είμαι αισιόδοξος», είπε ο κ. Σόιμπλε, όπως μεταδίδει το Reuters

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε ακόμα ότι ανυπομονεί να έχει την πρώτη του συνάντηση με τον Αμερικανό ομόλογό του Στίβεν Μνούτσιν αύριο, προσθέτοντας ότι δεν αναμένει ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ να πάει στη Γερμανία με αμετακίνητες θέσεις για όλα τα ζητήματα.

Ερωτηθείς για τις προτάσεις περί επιβολής αμερικανικών δασμών στις εισαγωγές, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι δεν θεωρεί ότι η νέα αμερικανική κυβέρνηση είναι κοντά σε κάποια απόφαση.

«Μια χώρα δεν μπορεί να το κάνει αυτό μονομερώς», δήλωσε ο Σόιμπλε, προσθέτοντας ότι δεν αναμένει μια θεμελιώδη αλλαγή στη διεθνή φορολογική πολιτική, «τουλάχιστον όχι βραχυπρόθεσμα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή