Η Ιβάνα Τραμπ γράφει τα απομνημονεύματά της

Η Ιβάνα Τραμπ γράφει τα απομνημονεύματά της

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρώην σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνα, γράφει στα απομνημονεύματά της για το πως μεγάλωσε τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του αμερικανού προέδρου και όπως ανακοίνωσαν χθες Τετάρτη οι εκδότες της το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Σεπτεμβρίου.

Το «Μεγαλώνοντας τους Τραμπ» θα είναι ένα «αμερόληπτο, απολιτικό βιβλίο για τη μητρότητα και τη δύναμη ψυχής», αναφέρει ο εκδοτικός οίκος Gallery Books.

Τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του ρεπουμπλικανού προέδρου – ο Ντόναλντ τζούνιορ, η Ιβάνκα και ο Έρικ – ήταν διαρκώς παρόντα και είχαν ενεργό ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία του πατέρα τους.

Ενώ οι δύο γιοί παρέμειναν στη Νέα Υόρκη για να διαχειριστούν την οικογενειακή κτηματομεσιτική εταιρεία–την οποία ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει εκχωρήσει πλήρως–η Ιβάνκα μετακόμισε στην Ουάσινγκτον και εξακολουθεί να έχει ενεργό ρόλο στο πλευρό του πατέρα της.

Τα απομνημονεύματα της Ιβάνα Τραμπ θα εξιστορούν «τα μαθήματα που δίδαξε στα παιδιά της», θα περιγράφουν την παιδική της ηλικία στην κομμουνιστική Τσεχοσλοβακία, την εγκατάστασή της στη Νέα Υόρκη, την θυελλώδη σχέση της με τον σημερινό πρόεδρο και την επιτυχία της στον επιχειρηματικό χώρο, ανακοίνωσε ο εκδοτικός οίκος.

«Καθημερινά, ο κόσμος με ρωτάει πως μεγάλωσα τόσο υπέροχα παιδιά», αναφέρει η 68χρονη στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο εκδοτικός οίκος. «Δεν υπήρχε καμία μαγεία στην ανατροφή τους. Ήμουν μια σκληρή και ταυτόχρονα στοργική μητέρα που τα δίδαξε την αξία ενός δολαρίου, να μη λένε ψέματα, να μην εξαπατούν ή να κλέβουν και να σέβονται τους άλλους».

«Είναι εξαιρετική μαμά, δασκάλα και έμπνευση για όλους εμάς. Είμαστε υπερβολικά ευγνώμονες που μεγαλώσαμε σε μια τόσο αγαπημένη και δεμένη οικογένεια», σημειώνουν σε κοινή τους ανακοίνωση τα παιδιά της.

Γεννημένη στην πρώην Τσεχοσλοβακία, πρώην μοντέλο, σκιέρ και επιχειρηματίας, η Ιβάνα παντρεύτηκε τον Ντόναλντ Τραμπ το 1979. Το ζευγάρι βρισκόταν στο επίκεντρο του κοσμικού κυκλώματος προτού πάρει διαζύγιο στον απόηχο σκανδάλου το 1992.

Ο Τραμπ στη συνέχεια παντρεύτηκε την ηθοποιό Μάρλα Μέιπλς, με την οποία είχε εξωσυζυγική σχέση, αλλά έξι χρόνια μετά χώρισαν. Η τρίτη σύζυγος του Τραμπ είναι η σημερινή Πρώτη Κυρία, η Σλοβένα Μελάνια Τραμπ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή