Ολυμπιακός: Ενα γκολ που θα φέρει την πρόκριση

Ολυμπιακός: Ενα γκολ που θα φέρει την πρόκριση

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο σταυροδρόμι δύο ηπείρων θα κληθεί ο Ολυμπιακός να διατηρήσει τον προσανατολισμό του, προκειμένου να βρει τον δρόμο που οδηγεί στον προημιτελικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σίγουρα η ρεβάνς (20.00) με την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη (1-1 το πρώτο ματς) έχει υψηλότατο βαθμό δυσκολίας. Ομως, ο Βασίλης Βούζας και οι παίκτες του εμφανίζονται αποφασισμένοι να διεκδικήσουν στη «Vodafone Arena» το αποτέλεσμα που θέλουν.

Είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «Πειραιωτών» στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες βράδυ στην Πόλη: «Ηρθαμε εδώ για να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε για την πρόκριση. Να διεκδικήσουμε τη νίκη. Το παιχνίδι νομίζω ότι δεν θα έχει πολύ μεγάλες διαφορές σε σχέση με το πρώτο. Η μόνη διαφορά είναι ότι για να πάρουμε την πρόκριση, θα πρέπει να σκοράρουμε. Και εκεί θα δώσουμε μεγάλη έμφαση, στο πώς θα πετύχουμε γκολ. Γνωρίζοντας, βέβαια, πάντα ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, που συνήθως, τον περισσότερο χρόνο του παιχνιδιού, έχει την μπάλα στην κατοχή της. Αρα θα πρέπει να έχουμε καλή άμυνα, να αποσπάσουμε την μπάλα και να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση».

Από την πλευρά του, ο σκόρερ του πρώτου αγώνα του Φαλήρου, Εστέμπαν Καμπιάσο υπογράμμισε: «Αυτό που θα διαφέρει από το πρώτο παιχνίδι είναι το αποτέλεσμα. Ελπίζω να κερδίσουμε και να είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούμε. Πιστεύω πως τα δύο παιχνίδια θα έχουν αρκετές ομοιότητες και περιμένω λίγο πιο δύσκολο το παιχνίδι απ’ ό,τι στο Καραϊσκάκη για εμάς, γιατί η Μπεσίκτας είναι μία ομάδα που παίζει με μεγάλη κατοχή της μπάλας».

Δεν αποκλείεται ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» να εμπιστευθεί την ενδεκάδα του πρώτου αγώνα, δηλαδή τους Λεάλι, Φιγκέιρας, Ρέτσο, Μποτία, Σισοκό, Ρομαό, Καμπιάσο, Φορτούνη, Ελιουνούσι, Μανθάτη και Ανσαριφάρντ. Θέση διεκδικεί και ο Σεμπά. Στην «καυτή» έδρα της Μπεσίκτας όπου πριν από τη σέντρα θα αποκαλυφθεί ένα εντυπωσιακό κορεό για πρώτη φορά στο νέο υπερσύγχρονο γήπεδό της, θα βρίσκονται περίπου 40.000 θεατές. Από την πλευρά του, ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Τουρκίας, Σενόλ Γκιουνές υποστήριξε πως η ομάδα του θα παίξει για τη νίκη, γιατί «το αποτέλεσμα του πρώτου ματς είναι καλό για την Μπεσίκτας, αλλά όχι αρκετό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή