Πολλά ΜΜΕ του εξωτερικού στο ντέρμπι των «αιωνίων»

Πολλά ΜΜΕ του εξωτερικού στο ντέρμπι των «αιωνίων»

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεδομένο θεωρείται το sold out στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό και η σημερινή μέρα θα προσφέρει την τελευταία ευκαιρία στους οπαδούς του Παναθηναϊκού να εξασφαλίσουν ένα «μαγικό χαρτάκι». Η προτεραιότητα των μελών της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» έληξε χθες και από σήμερα το πρωί τα λιγοστά εισιτήρια θα διατίθενται ελεύθερα ηλεκτρονικά και από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου. Απομένουν προς πώληση περίπου 600 και λογικά θα εξαντληθούν πολύ γρήγορα. Τα εκδοτήρια λειτουργούν από τις 9.30 μέχρι τις 17.30, με κάθε φίλαθλο να δικαιούται μόνο ένα εισιτήριο, με απαραίτητη προϋπόθεση την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και τη γνωστοποίηση του αντίστοιχου ΑΜΚΑ. Αν και το ντέρμπι δεν επηρεάζει άμεσα τη μάχη του τίτλου, υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για την κάλυψή του από ΜΜΕ του εξωτερικού. Στην ΠΑΕ έχουν φτάσει αιτήματα διαπίστευσης δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ από 20 χώρες του εξωτερικού!

• Περισσότερο για προληπτικούς λόγους, ο Κουτρουμπής ακολούθησε χθες μέρος του προγράμματος, χωρίς να υπάρχουν ανησυχίες για τη συμμετοχή του στο ντέρμπι. Ο Μαρινάκης ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα και προπονήθηκε κανονικά.

• Στην εθνική Σουηδίας κλήθηκε ο Μπεργκ, για το επίσημο παιχνίδι των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Λευκορωσία (25 Μαρτίου) και το εκτός έδρας φιλικό με την Πορτογαλία, τρεις μέρες αργότερα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή