Τσίπρας σε Γεωργιάδη: Η Βουλή έχει κανόνες, δεν είναι στούντιο τηλεπωλήσεων

Τσίπρας σε Γεωργιάδη: Η Βουλή έχει κανόνες, δεν είναι στούντιο τηλεπωλήσεων

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στιγμιαία ένταση προκλήθηκε στη Βουλή, κατά την «Ώρα του πρωθυπουργού», όταν ο Αλέξης Τσίπρας κατηγορούσε την ΝΔ για τα σχέδιά της στο χώρο της υγείας.

Τον διέκοψε στο σημείο εκείνο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ 'Αδωνις Γεωργιάδης. Και ο Αλέξης Τσίπρας του απάντησε, «μη διακόπτετε τον πρωθυπουργό, η Βουλή έχει κανόνες, δεν είναι στούντιο τηλεπωλήσεων».

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός είχε εξαπολύσει επίθεση εναντίον προηγούμενων κυβερνήσεων για τους χειρισμούς τους στον τομέα της Υγείας, λέγοντας πως «Πολλά στελέχη των προηγούμενων κυβερνήσεων δεν είχαν το μυαλό τους στη δουλειά, αλλά στον πλουτισμό».

«Γιατί όλα τα αυτονόητα που κάνουμε σήμερα για την Υγεία, δεν γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια;» ήταν το ερώτημα που έθεσε ο πρωθυπουργός επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση παρέλαβε μια «τραγική κατάσταση και κατάφερε να ξηλώσει τις εργολαβίες στα δημόσια νοσοκομεία».

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή